Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Arjantinli Yıldızın Eksikliği Seyircilere Pahalıya Patladı

Arjantinli Yıldızın Eksikliği Seyircilere Pahalıya Patladı

admin admin -

Arjantinli Yıldızın Eksikliği Seyircilere Pahalıya Patladı

Hong Kong’un önde gelen organizatör firması Tatler Asia, Inter Miami ile Hong Kong bölge takımı arasındaki özel maçın beklenen yıldızı Lionel Messi’nin forma giymemesi nedeniyle büyük bir mali şok yaşadı. Arjantinli futbolcunun sahada olmaması, stada gelen seyircilerin bilet paralarının yarısının geri ödeneceği bir karara neden oldu.

Yeniden Ödeme Planı Resmiyet Kazandı

Hong Kong kamu yayın kuruluşu RTHK’nın haberine göre, Tatler Asia, resmi kanallardan bilet alan seyircilere ödenen ücretin yarısının iade edileceğini açıkladı. 4 Şubat’taki özel maçta Lionel Messi’nin sakatlığı nedeniyle sahada yer almaması, futbolseverler arasında hayal kırıklığı yaratmış ve bu durum, organizatör firmayı önemli bir zarara uğrattı.

Hükümetin Teşvik Ödeneği Messi Şartına Bağlı

Öte yandan Hong Kong hükümeti, organizatör firmaya maçın şehrin tanıtımına katkısı nedeniyle taahhüt ettiği 16 milyon Hong Kong doları (2,05 milyon dolar) teşvik ödeneğini, Lionel Messi’nin en az 45 dakika sahada olması şartına bağlamıştı. Ancak Arjantinli yıldızın eksikliği sebebiyle bu ödenek tahsil edilemeyecek. Bu durum, organizatör firmayı 43 milyon Hong Kong doları (5,5 milyon dolar) zararla karşı karşıya bırakarak beklenen etkinliği büyük bir hayal kırıklığına dönüştürdü.

Inter Miami Kulübü, Messi’nin ve Luis Suarez’in sağlık durumlarının öncelikli olduğunu vurgulayarak Hong Konglu futbolseverlerden özür dilerken, organizatör firma gelecekteki etkinliklerde benzer sorunların yaşanmaması adına önlemler almayı taahhüt etti. deneme bonusu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir