Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Arşivleme Özelliği Google Fotoğraflara Geldi!

Arşivleme Özelliği Google Fotoğraflara Geldi!

admin admin -

Google’ın en çok kullanılan servislerinden birisi olan Google Fotoğraflar gelişmeye devam ediyor. Google’ın son açıklamasına göre 500 Milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan Google Fotoğraflar uygulamasına popüler sosyal medya uygulaması Instagram’a gelen “arşivleme” özelliği geldi.

Google’ın kısa bir süre önce düzenlediği Google I / O 2017 geliştiriciler konferansında Google Fotoğraflar için müjdelediği yeni özellik Google Fotoğraflar 2.15 sürümüyle birlikte geldi. Kullanıcılar artık Google Fotoğraflar uygulamasında tıpkı Instagram’da olduğu gibi arşiv özelliğini kullanabilecekler.

Kullanıcılar arşiv özelliğini diğer platformlarda olduğu gibi bazı önemli belgelerini de gizlemek adına Google Fotoğraflar uygulamasında “Arşivle” özelliğini kullanabilecek. Kullanıcılar bu özellikle birlikte diledikleri fotoğrafları ana fotoğraf akışından kaldırıp gizleyebilecekler.

google-fotoğraflar

Kullanıcıları Google Fotoğraflara gelen arşiv özelliğini kolayca kullanabilecekler. Herhangi bir fotoğrafını arşivlemek isteyen kullanıcılar ekranın üstünde bulunana üç noktalı menüden “arşivle” özelliğini kullanmaları yetiyor.

Google’ın şimdilik Android ve iOS platformlarına sunduğu bu yeni özelliği çok kısa bir süre de uygulamanın web sürümüne de getirmeyi planlayan Google, Google Fotoğraflar’a getirdiği bu özellikle pek çok kişinin büyük başarını elde etti. Googlee’ın ilerleyen günlerde bebeğe neler teklif eeceği ise bilimiyor. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir