Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Artık Twitch Mobil Uygulaması İçerisinde Canlı Yayın Yapılabilecek

Artık Twitch Mobil Uygulaması İçerisinde Canlı Yayın Yapılabilecek

admin admin -

Oyun yayın servislerinden biri olan Twitch iOS ve  de Android uygulamaları içerisinde bir takım büyük değişiklikler yaptığını açıkladı. Yenileme dahilinde şirket, fanatiklerini tarafından uzun bir süredir beklendiğini açıkladığı birtakım yeni özellikleri de getirmiş oldu.

Söz konusu olan değişiklikler ve  de yeniliklerin arasında koyu renk modlarının eklenmiş olması gibi görsel tasarım değişikliklerinin yanında doğrudan mobil uygulama üzerinden yayın yapabilme gibi özellikler de yer alıyor.

Navigasyon çubuklarının sayesinde canlı bir yayın, Pulse ve de  keşfet gibi kısımlara daha basit erişim sağlanabiliyor. Pulse adına sahip olan yeni bölüm, Twitch’e ait içerik tavsiyelerinde bulunmuş olduğu bir bölüm olma özelliklerini taşıyor. Yeni eklenmiş olan sürükleme hareketinin sayesinde yeni  olan canlı yayınları seçme ya da çalma listelerine erişebilmek basit bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hızlı  bir şekilde çalma listeleriyse ekran içerisinde aşağı doğru sürüklenip erişilebilir bir duruma getiriliyor.

Yukarıda da açıkça söylediğimiz gibi, Twitch için mobil canlı yayın yapabilme seçeneği gelecek. Bu sayede ise yayın yapmakta olanlar kanalları içerisinde, Twitch’in mobil uygulamasının üstünden canlı yayınları başlatabilecek.

Dil bazlı  bir sıralama  ile ilgili özelliği, öne çıkmış olan canlı yayınların belirli  bazı dillere ve  de bölgelere göre sıralanmasını sağlayabilirken koyu renk modu ise uygulamaya eklenmiş oluyor. Bu esnada mobil bildirimler ise masaüstündeki deneyim ile tamamen aynı seviyeye getirilmiş oluyor.

Twitch’e ait olan yeni uygulaması kademeli bir şekilde dağıtıma çıkartıldı ve de gelecek ayın ilk günleri itibari ile bütün kullanıcılara sunulmuş durumda olması beklenmekte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir