Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aşı karşıtı doktora İstanbul Tabip Odası’ndan soruşturma

Aşı karşıtı doktora İstanbul Tabip Odası’ndan soruşturma

admin admin -

26 Haziran Cumartesi günü İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Plandemi Büyük Buluşma Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte Covid-19 aşısı karşıtı mesajlar verildi.

Platform üyelerinin ilk olarak Yenikapı Miting Alanı ve Maltepe Sahil Etkinlik ve Miting Alanında düzenlemek istediği buluşmalara valilik ve kaymakamlık tarafından pandemi önlemleri göz önünde bulundurularak izin verilmedi.

Ardından Üsküdar’da bir işletmede düzenlenen etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Op. Dr. Bilgehan Bilge etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı.

‘AŞI OLMAYIN’ MESAJI 

Etkinlikte konuşma yapan Bilgehan Bilge, “Asla ve kat’a aşı olmayın. Uçaklara bindirmesinler, alışveriş merkezlerine sokmasınlar. Yemin ediyorum, vallahi de billahi de tillahi de en geç bir sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler. Aşı olanlardan özür dileyecekler. Bakın bu bir slogan veya şaka değil, yargılanacaklar. Aşıyı vuran zavallı sağlık memurları, hemşireler değil, hekimler yargılanacak. ‘Ruhsatsız bir maddeyi insanlar üzerinde uyguladım’ deme gibi bir lüksü yok hekimin. Yasa budur” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL TABİP ODASI: AKIL VE BİLİM KARŞITI

Op. Dr. Bilgehan Bilge’nin yaptığı konuşmaya İstanbul Tabip Odası’ndan tepki geldi. Bilgehan Bilge hakkında tabip odasınca soruşturma açıldığı duyuruldu.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir