Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Asus Şirketi Çerçevesiz Olan Pegasus 4S Modelini Duyurdu

Asus Şirketi Çerçevesiz Olan Pegasus 4S Modelini Duyurdu

admin admin -

Uygun fiyata sahip olan modelleri sayesinde orta segmentte kendini çok sevdirmeyi başarmış olan Asus şirketi, çerçevesiz  olan ekran modasına tekrar orta segmentte yer almakta bulunan Asus Pegasus 4S modeli ile katılmakta.

Şirketin en yeni modellerinden biri olan Asus Pegasus 4S modeli, 5.7 inç büyüklüğüne sahip olan 720p çözünürlük özellikli bir ekranı üzerinde barındırıyor. Modelin en fazla dikkat çekmekte olan özelliği konumundaki bu ekran, 18:9 oranıyla birlikte  fazlası ile ince çerçevelere de  sahip.

Bunun yanında 8 çekirdekli  özelliğe sahip MTK6760T işlemcisinden güç almakta bulunan Pegasus 4S modeli, 32 ila 64 GB’lık dahili depolama ve de 3 ila 4 GB’lık RAM seçenekleri ile birlikte gelmiş olacak.

Pegasus 4S  modeli 2 kamera trendinden de hiç bir şekilde geri kalmıyor. Arka kısımda tam 16 Megapiksel özelliği ile birlikte 8 Megapiksel özellikli çift kameranın yer almış olduğu modelin ön kısmında ise 8 Megapiksellik  bir kamera yer almakta olduğu açıklanmış.

Android 7.0 isimli işletim sistemi ile çalışacak olduğu da açıklanan Pegasus 4S modeli, 4030 mAh büyüklüğüne sahip olan bataryadan gücünü almaktadır. Modelin  tam olarak piyasaya çıkış tarihi ve de  fiyatı ise henüz net bir şekilde bilinmiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir