Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Asus Zenfone 4’ü Piyasaya Sürecek

Asus Zenfone 4’ü Piyasaya Sürecek

admin admin -

Android işelemcili telefon piyasasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Asus, son zamanlarda yeni bir model çıkarma hedefinde. Çıkacak olan bu modelin adı Zenfone 4 olacağı açıklandı. Çift kamera kurumu ile piyasaya çıkacak olan telefon hakkında birçok detay netleşmeye başladı.

NCC sertifika kurumundan son sertifikasını da alan Zenfone 4 oldukça iddialı bir şekilde piyasaya girmeyi hedefliyor. NCC kuruluşunun detaylarına göre 4 farklı model ile çıkacak olan telefon, Asus Zenfone 4, Asus Zenfone 4 Pro, Asus Zenfone 4 Selfie ve Asus Zenfone 4 Max olarak modellerini isimlendirdi. Asus Zenfone 4 normal model olarak göze çarparken, Asus Zenfone 4 Pro ise dahili depolama alanı ve RAM açısından normal modelin üst seviyesinde. Asus Zenfone 4 Selfie de ön kamera odaklı model olarak nitelendiriliyor. Asus Zenfone 4 Max ise büyük ekranı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi planlıyor. Avrupa’da ise iki farklı modelden birisi piyasaya sürülecek.

Asus’un çıkaracağı bu yeni modellerin fiyatları hakkında henüz kesinleşmiş bir açıklama yok. Türkiye’de ise her zaman olduğu gibi diğer akıllı telefonlara göre Asus modellerinin yine çok fazla pahalı olacağı düşünülmüyor. Ülkemizde fiyat konusunda Çin markalı telefonlar ile benzerliği dikkat çeken Asus, yine Çin üretimli telefonlara nazaran daha ucuz olması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir