Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Avansas’dan Ramazan’a Özel Paketler

Avansas’dan Ramazan’a Özel Paketler

admin admin -

“İşyerinin alışveriş yeri” Avansas.com, ramazan ayına özel olarak hazırladığı ramazan paketleri ve kartları ile bu özel ayın coşkusuna katılıyor. Ramazanın bereketini paylaşmayı sağlayan Ramazan paketlerini, çalışanlarına hediye vermek isteyen şirketlerin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen sosyal yardım kurumları ve hayırseverler de satın alabiliyor.

Avansas.com, paketlerin taşınması noktasında kolaylık sağlayarak çalışanlarına paket yerine kart vermeyen isteyen işyeri sahipleri için ramazan paketi kartları da sunuyor. Ramazan erzak paketine alternatif olarak dileyenler, paket tutarlarına eş değer olan bu kartlardan ihtiyaç sahiplerine hediye edebiliyor. İhtiyaç sahipleri de Avansas.com üzerinden sipariş vererek bu paketleri kapılarından teslim alabiliyorlar.

Farklı bütçelerde alışveriş yapmak isteyen tüketicilere göre klasik, büyük ve süper olmak üzere üç farklı boyutu bulunan ramazan paketleri, zengin kumanya içerikleri ile öne çıkıyor. KDV dahil 41,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan paketlerde un, şeker, çay, ayçiçek yağı, makarna, pirinç, bakliyat ve salça gibi temel besin maddelerinin yanı sıra kremalı tavuk çorbası, zeytin, reçel ve puding gibi ürünler de yer alıyor.

Avansas.com İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ illerinde belli bölgelerden verilen siparişleri 1 iş günü içinde adrese gönderiyor. Ayrıca, 31 Haziran’a kadar yapılacak olan tüm alışverişlerde siparişler ücretsiz olarak teslim ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir