Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Babylontown Otel

Babylontown Otel

admin admin -

Babylontown Otel

Antalya Kumluca’da doğayla iç içe bir tatil düşünenler Babylontown Otel sayesinde muhteşem anılara imza atabilir. Kendine has konumu ile ziyaretçilerine huzurlu bir tatil olanağı sunan otel tarihi yapılara yakın olması ile de oldukça çekici gelmektedir. Olimpos yakınlarında olan otelde ahşap yapıları ile oldukça doğal ve şıktır. Otel ziyaretçiler havuz ve plaj imkanından yararlanabilmektedir.

Babylontown Otel huzur arayışında olan kişilerin tatil seçeneği olarak ön plana çıkmaktadır. Otelin yemek menüsü oldukça lezzetli ve iştah açıcıdır. Profesyonel ekibi ile Olimpos ruhunu yakışır hizmet sağlamaktadır. Otel içi aktiviteler doğaya uygun rahat ve huzur doludur. Babylontown Otel müşterilerine kusursuz hizmet vererek memnuniyeti sağlamak için çalışmaktadır.

 

 

Olimpos Göbeğinde Bungalov Evleri

Babylontown Otel eşsiz atmosferi ve hizmetleri ile adeta ayrıcalıklı bir tatil sunmaktadır. Ulaşımı kolay olan otel gündüz ve gece etkinlikleri ile ziyaretçilerini memnun etmektedir. Yemek eşliğinden huzur verici müziklerin ruha dokunması ile otel sakinleri kendilerini yenilenmiş hissetmektedir. Bununla birlikte otelin gece eğlenceleri de kusursuz enerji atımı sağlamaktadır. Ruha hitap eden Babylontown Otel 2021 yılından beri kaliteli hizmeti ile dikkat çekicidir.

Mavi ve yeşilin bir arada olduğu Babylontown Otel darts, bisiklet, motor ve ATV etkinlikleri ile eğlenceli dakikalar yaşatmaktadır. Otelin bahçesi doğanın huzur verici sesleri ile bütünleşebilmektedir. Bu sayede ziyaretçiler bu rahatlatıcı doğal seslerle keyif içinde zaman geçirebilmektedir. Otelin okur sever misafirleri için ayrıca bir kütüphane bulunmaktadır. Tatil süresince hizmet personelinin güler yüzü ile tatil mükemmel sonuç vermektedir.

Doğa ve Hayvan Dostu Otel

Aile ile yapılabilecek tatillerde Babylontown Otel oldukça idealdir. Özellikle hayvan dostu bir otel olması ile de hayvan dostlarını da mutlu kılmaktadır. Hijyenik olan otel ziyaretçilerinden tam not almaktadır. Havuz soğuk ve sıcak olmak üzere gerek yetişkinlere gerekse çocuklara hitap etmektedir. Babylontown Otel sigara içilmeyen odaları ile de dikkat çekmektedir.

Babylontown Otel rezervasyon için müsaitlik takvimini inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı olması ile de birçok ailenin tatil gereksinimini karşılamaktadır. Otel odaları konakormak, konakhavuz, kule üst, kule alt, kule alt özel, Bungalow, Bungalow Fam, Kule cam özel, kule Fam olarak 32 adet odadan oluşmaktadır. Aile tatillerinin vazgeçilmezi olacak otel kusursuz hizmetleri ile birçok ziyaretçiyi tekrar ağırlamaktadır. En güzel yazlık tatil yerleri veya kışlık tatil arıyorsanız doğru adrestesiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir