Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bakan Kasapoğlu sordu, Şenol Güneş cevapladı: Çocuklarımızın zekası müthiş

Bakan Kasapoğlu sordu, Şenol Güneş cevapladı: Çocuklarımızın zekası müthiş

admin admin -

A Milli Futbol Takımı’nın yarın başlayacak EURO 2020 için Antalya’da geçirdiği kamp dönemi sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu’nun sorularını içtenlikle yanıtlayan tecrübeli teknik adam, milli takımın son durumuyla ilgili bilgilerden en beğendiği yabancı futbolcuya, Avrupa Şampiyonası’ndaki beklentilerden unutamadığı karşılaşmaya kadar birçok konuya değindi.

Şenol Güneş, Bakan Kasapoğlu ile yaptığı söyleşide, “Önümüze bir sürü engel çıkacak, A’dan Z’ye bu engeli aşacak anlayışta kendimizi yetiştirmemiz lazım” dedi. Güneş, “Çocuklarımızın zekası müthiş. Takım iyi diyorlar, beklenti büyük, beklentinin altında kaldığın zaman başarısız diyorlar. Bunların hepsi yanlış. Durum tespiti yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu’nun ‘quiz’ sorularına da yanıt veren Güneş; hangi sporu sevdiğini, Türkiye’ye gelen en iyi yabancı teknik direktörün kendisi için kim olduğunu açıkladı. Güneş; “Hagi mi, Alex mi?” sorusunu ise “Hagi derim. Ben Hagi’yi daha çok önemsiyorum. Taraftar gözüyle bakmıyorum” şeklinde yanıtladı.

Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası’ndaki unutulmaz anlarla ilgili “En büyük mutluluğumdur” ifadelerini kullanırken; “Kulüpler bazında da Trabzonspor’un ilk çıkışı da en büyük mutluluklarımdan biridir. İkimizin de var oluşu birlikte oldu” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir