Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Basketbol İçin En İyi 5 Nike Ayakkabı Modeli

Basketbol İçin En İyi 5 Nike Ayakkabı Modeli

admin admin -

Basketbol İçin En İyi 5 Nike Ayakkabı Modeli

Basketbol söz konusu olduğunda, doğru ekipmanlara sahip olmak (basketbol topu, basketbola uygun bir spor ayakkabı vb.) basketbol maçınızda büyük farklar yaratabilir ve böylelikle oyununuzu daha eğlenceli ve daha rekabet dolu bir hale getirebilirsiniz.

 

Basketbolda da genelde ayakkabılar oldukça önem taşımaktadır ve çoğunlukla takım olarak oynanır. Çünkü zıplama, koşma gibi sürtünmelere dayalı bir yarışmada ayakkabıların basketbola uygun tasarlanmamış olması olumsuz durumlara yol açabilir.

 

Konu basketbol maçı olduğunda akıllara Nike gelmektedir. Çünkü Nike, basketbola uygun tasarımlarıyla bilinmektedir ve basketbol oyuncularının anısına birçok ayakkabı modeli üretmiştir.

Bir basketbol ayakkabısında ne gibi özellikler aranmalıdır?

Basketbol ayakkabıları diğer ayakkabılar göre biraz daha farklı olması oldukça önemlidir çünkü basketbol sırasında ayakkabıda sürtünme gibi olumsuz durumlar yaşanabilir. İşte bu yüzden bu olumsuz durumları engelleyen malzemelerden üretilmiş ve hafif yapısı olan ayakkabıların tercih edilmesi basketbol sırasında eğlenmenin tadını çıkarırken daha rekabet dolu anlar yaşanacaktır.

 

Sportstyle, işte basketbol ayakkabılarında aranan bu özellikleri dikkate alarak basketbol oyuncularına ve basketbol severlere basketbol oynamaya uygun ayakkabılara rahatlıkla ulaşılmasını amaçlar ve buna uygun Nike ayakkabı modelleri gibi ayakkabı modellerini özenle seçerek bünyesinde bulundurur.

Nike Lebron Witness 5 ile yere daha sağlam basın

Lebron James tarafından tercih edilen ve onun isteği ile tasarlanan Nike Lebron Witness 5, kullanıcıya esneklik ve hareket serbestliği sağlamaktadır. Ayakkabının üst kısmı yumuşak ve rahat olduğundan ayaklarınızı her zaman rahat ve serin tutmaktadır. Tabanı, özel olarak tasarlanmış bir dizayn ile yapıldığından yürürken yüksek bir kontrol sağlar ve ayaklarınız yer daha sağlam basar. Böylelikle topu tutup kontrol etmek daha kolay hale gelir.

Nike Air Max Excee ile tüy gibi hafif hissedin

90’dan ilham alan Nike Air Max Excee, klasik tasarıma yeni bir bakış açısı katmak amacıyla tasarlanmıştır. Köpük orta taban ve dış taban, kauçuk dış taban ile hafiflik, rahatlık ve dayanıklılık sağladığından kullanıcılar uzun ömrü ile basketbol oyunlarını sınırsız oynayabilmenin keyfini yaşayacaklar ve daima hafif hissedecekler.

Nike Tanjun ile rahatlığın tadını çıkarın

Tanjun Japonca’da ‘’basitlik’’ veya ‘’basitlikle ilgili’’ anlamlarına gelmektedir. Daha çok günlük kullanıma hitap etse de basketbol içinde oldukça fayda sağlayan Nike Tanjun, üst kısmı nefes alabilen örgü malzemelerden tasarlanmıştır. Ayakkabının hava almasını sağlayan bu özellik ayakların nefes almasını sağladığından kullanıcılara rahat ve havadar bir kullanım sunar.

Nike MD Runner 2 ile her yerde koşun

Nike MD Runner, oldukça klasik bir görünüme sahiptir ve daha çok koşuya yönelik bir ayakkabı olarak tasarlanmıştır. Buna rağmen basketbol için de oldukça uygun ve tercih edilen bir ayakkabıdır. Orta tabanında yastıklama sağlayan EVA köpük kullanılması sizin adımlarınızın daha rahat olmasını olanak sağlar.

Nike Air Max Alpha Trainer 4 ile antrenmanlardan geri kalmayın

Her ne kadar basketbol ayakkabısı olarak tasarlanmasa da basketbol için yapacağınız antrenmanlarında veya basketbol maçlarına çıkarken daha hazır hissetmek için ağırlık antrenmanlarında oldukça kullanışlı ve tercih edilen bir ayakkabıdır. Ayağın orta kısmındaki bağcıklarla buluşan topuk sargısı, yoğun tempolu hareketler sırasında destek sağlar ve bu özelliğin sizin maçlara daha hazır çıkmanızda katkısı oldukça büyük olacaktır.

 

Sportstyle, sizlere basketbol maçlarında rahatlığı ve konforu aynı anda buluşturan ve maçlara daha hazır çıkmanızı sağlayan ayakkabıları özenle seçip güvenle sunabilmeyi hedeflemektedir. Sportstyle ile güvenle alışveriş yapabilir ve rahatlığın tadına varabilirsiniz.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir