Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bayramda LEGOLAND® Discovery Centre’da Uzay Aracı Tasarlıyoruz

Bayramda LEGOLAND® Discovery Centre’da Uzay Aracı Tasarlıyoruz

admin admin -

 

İstanbul’un çocuklar ve aileleri için tasarlanmış en eğlenceli merkezi LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, yaz tatiline giren çocuklarını mutlu etmek isteyen anne ve babalar için eğlenceli olduğu kadar öğretici bir etkinliğe daha imza atıyor. “Küçük Mimarlar” iş birliğiyle düzenlenen etkinlikle çocuklar, uzay temasına uygun olarak hazırlanan sticker’ları gönüllerince boyayıp mekik üzerine yapıştırıyor, kendi uzay araçlarını tasarlamanın keyfini yaşarken hem yaşıtları ile sosyalleşiyor, hem de ekip çalışmasının önemini öğreniyor. Bu etkinlikle LEGOLAND® Discovery Centre, bayram tatilinde çocuklarıyla birlikte eğlenmek isteyen aileler için önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Çocuklar için galaksiler arası yolculuğun kapılarını açan LEGOLAND® Discovery Centre’ın geçtiğimiz dönemde hizmete giren, yaklaşık 90 bin adet LEGO® parçasından oluşan uzay temalı yeni alanı Space M de uzay severleri bekliyor. Geleceğin astronotları, Space M’de LEGO® parçalarını kullanarak kendi roketlerini tasarlayıp uzaya gönderebiliyor, uzaktan kumandalı uzay istasyonlarında galaksiler arası bir yolculuğa çıkarak hayal güçlerinin sınırlarını zorluyorlar.

Eğlenirken öğrenin!

 

Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, galaksiler arası yolculuk imkanı sunan Space M alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO®parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve yerel eserlerle birlikte tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND ile çocuklara eğlenirken öğrenme ve yaratıcılıklarını geliştirme imkanı sunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, diğer satış noktalarında bulunmayan LEGO® setleri ve gramla satılan LEGO® parçalarını da satın almak mümkün.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir