Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bedava Dağıtılan iPhone 8 Modelleri Aslında Yalanmış

Bedava Dağıtılan iPhone 8 Modelleri Aslında Yalanmış

admin admin -

Geçmiş olduğumuz günlerde Suudi Arabistan’da yapılan bir düğün daveti esnasında paylaşılmış olan video ile davetlilere  çok büyük tepsiler içerisinde, kutular dolusu bedava iPhone 8  modeli dağıtılmış olduğu görülmüştü. Meğer ise kutularda iPhone 8 modelinde telefon yokmuş.

Davetlilerden bir tanesinin çekmiş olduğu video, kısa zamanda sosyal medyada gündem şeklinde pek çok haber sitesi içinde de gündem konusu olmuş idi. Fakat haberin yayılmış olmasından çok kısa bir zaman sonra, asıl gerçeği alakalı davete katılmış olan Mohammad Al Haqqan yapmış bulunduğu açıklama ile paylaştı.

Mohammad Al Haqqan açıklamasında; verilmiş olan davetin aslında bir düğün daveti değilde nişan daveti olduğu ve de kutuların içinde iPhone 8 modelinde telefonun yer almadığını söyleyip bedava iPhone 8 telefon dağıtıldığına yönelik iddiaları da yalanladı.

iPhone 8 modelinin kutusuna benzemekte olan bir kutunun davetlilere verilmiş olduğunu söyleyen Mohammad Al Haqqan, kutuların içinde Malaka şekerlerinin yer almakta olduğunu da açık bir şekilde belirtti. Gelenekleri içerisinde aslında Malaka şekerlerinin çok  önemli bir yeri olduğu açık bir şekilde belirtmiş olan davetli, bu şekilde son birkaç günden beri ön planda bulunan bu haberlerin önüne geçmiş bir durumda oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir