Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. bim indirimleri ve bim katalog 15 Eylül 2017 Yayında!

bim indirimleri ve bim katalog 15 Eylül 2017 Yayında!

admin admin -

 

            Bugün sizlere, bim aktuel ürünlerinden ayrıca bim indirimleri ve bim katalog ürünlerinden bahsedeceğiz. Bim ürünleri oldukça ucuz olduklarını hatırlatalım.

 

 Bim Marketlerden Alabileceğiniz En İyi 6 Adet Ürün

 1) Erkek Şort: Eğer sizde güzel ama bir o kadarda fiyatı uygun bir şort almak istiyorsanız, bim aktüelden alabilirsiniz.

 2)Bayan Ayakkabı: Sırada kadınların çok önem verdiği ayakkabılar var. Bim aktüel’den kadın ayakkabıları en uygun fiyatla satın alabilirsiniz.

 3)Çocuk Kol Saatleri: Çocuklarınız için oyuncak şeklinde tasarlanmış fakat gerçek bir kol saatinden farksız bir şekilde bim aktüelde satışa sunuluyor. Çocuğunuza en uygun fiyatla kol saati alabilirsiniz.

 4)Kaydırak: Bim daha çok çocuklara yönelik ürünler sunduğu için bu kez işi daha ciddi bir boyuta taşımış olup çocuklara mini kaydırak satışa sunmuştur. Uygun fiyata kaydırak almak istiyorsanız bim aktüel’den satın alabilirsiniz. Bim katalog ürünleri konusunda çocuklara yönelik oldukça fazla ürünü bulunmaktadır.

 5)Mutfak Masası: Evinizin mutfağına uygun bir masa arıyorsanız ve yeterli bütçeniz yok ise Bim aktüel’de uygun fiyatla mutfak masası satışa sunuluyor.

 6)Led Televizyon: Uygun fiyatlı bir led televizyon arıyorsanız, Bim 11 inç ekranlı, dahili uydulu üstelik Wi-Fi özelliğiyle bim aktüel’de satışa sunuyor. Bim ürünleri bu sene oldukça teknolojik bir şekilde karşımıza geldi. Bunlardan biriside Led Televizyon olmuştur.

 Bugün sizlere bim aktuel ürünlerinden alınabilecek en iyi 6 adet üründen bahsettik. Sizde Bu bim indirimleri konusunda taksitlerden faydalanmak istiyorsanız bim marketlerden taksitle satın alabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir