Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BİM iPhone 7 Modelini Cuma Günü Satışa Çıkacak!

BİM iPhone 7 Modelini Cuma Günü Satışa Çıkacak!

admin admin -

BİM mağazaları bir ilkle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Uygun fiyata orta ve iyi kaliteli ürünleri kullanıcılarına sunan BİM mağazaları aldığı yeni kararla birlikte iPhone 7 model akıllı telefonu da satışa sunacak.

Belli aralıklarla bazı gündemin popüler ürünlerine de raflarında yer veren BİM mağazaları bu kez tüm dünyanın aylardır merakla beklediği ve 7 Eylül tarihinde lansmanı yapılıp Ekim ortasında satışa sunulan iPhone 7 amiral gemisini de raflarında sergileyecek.

Aslında iPhone 7 satışı BİM mağazalarının satışını yaptığı ilk Apple iPhone modeli değil. Geçmişte de bu mağazalarda iPhone satışı yapılmıştı. Alınan yeni kararla birlikte BİM yöneticileri iPhone 7 32GB modelini de raflarına getirme kararı alırken bu ürünü 2999TL fiyat üzerinden satışa sunacaklar.

BİM 250TL Ucuz Fiyata iPhone 7 Satıyor

Normal teknoloji mağazalarında 3249TL fiyat etiketiyle satılan 32GB iPhone 7 modeli BİM aracılığıyla 250TL indirim uygulanarak 2999TL üzerinden kullanıcılara sunulacak. 1 yıl Apple garantisinin yanında 1 yıl da mağaza garantisiyle birlikte BİM’de satılacak iPhone 7 modelinin 2 yıllık geniş kapsamlı garantisi bulunacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir