Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BİM Tekrardan Apple Şirketinin Ürünlerini Satmaya Hazırlanıyor

BİM Tekrardan Apple Şirketinin Ürünlerini Satmaya Hazırlanıyor

admin admin -

BİM tarafından satılmış olan Apple  şirketine ait olan ürünleri daha öncesinde adeta kapışılmış ve de  kısa bir zaman içerisinde ürünler marketlerde tamamen tükenmiş idi. Firma ise bir defa daha orijinal Apple şirketine ait olan ürünlerini satışa çıkartıp, ilk defasında bu ürünlerden alamamış olanlara 2. bir şans sağlamış olacak.

10 Kasım tarihi itibari ile BİM marketlerinde satışa çıkartılacak olan ürünlerin arasında 1 metre ve de  2 metre uzunluklarına sahip USB şarj kabloları ile  birlikte EarPods isimli kulaklıklar yer almakta.

1 metre uzunluğuna sahip olan kablo 39,90 Türk Lirası tutarında ve de  2 metre uzunluğuna sahip olan kablo da 49,90 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat ile satışa çıkartılmış olacak. Öte yandan, daha öncesinde 55 Türk Lirası tutarındaki bir  fiyat ile satışa çıkartılan Apple şirketine ait olan EardPods isimli kulaklıkların bu kez 49,90 Türk Lirası tutarındaki bir fiyatla satışa sunulacak olduğununda altını çizmekte yarar var..

Bu kez de orijinal Apple  şirketine ait olan aksesuarlarını çok daha uygun bir fiyatlar ile satın alma şansını hiç bir şekilde kaçırmayı istemiyorsanız, 10 Kasım tarihi içerisinde erken bir saatte marketleri ziyaret etmekte büyük bir fayda var.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir