Binomo’dan Ağustos ayına özel BinoTour yarışması!

Binomo’dan Ağustos ayına özel BinoTour yarışması!
Binomo’dan Ağustos ayına özel BinoTour yarışması! hande erol

 

Binomodan Ağustos ayına özel BinoTour yarışması!

 

Finans teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte yatırım yapmanın yöntemleri çeşitlilik kazanıyor. Dünya genelindeki birçok kullanıcı online ticaret platformları aracılığıyla işlem yaparak ek gelir elde ediyor. Online ticaret platformu Binomo, 15-31 Ağustos arasında gerçekleştireceği uluslararası işlem yarışması BinoTour ile kullancılarının finans işlemlerinde pratik kazanmasını sağlarken, 16 bin dolarlık ödül havuzundan yararlanmalarına da kapı aralıyor.

 

Finans teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte geleneksel ticaret alışkanlıkları geri kalırken, yatırım yapmanın ve ek gelir elde etmenin yöntemleri de çeşitlilik kazanıyor. Farklı finansal deneyimler edinerek bütçesini kontrol altına almak isteyen dünya genelindeki birçok kişi, dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte yükselişe geçen online ticaret platformlarına yöneliyor. Kullanıcılar bu sayede finans dünyasında faaliyet gösteren globaldeki birçok kişiyle bir araya gelebilirken, aynı zamanda online ticaret platformlarının düzenlediği yarışma, turnuva ve eğitim araçları aracılığıyla da bu alandaki kaslarını güçlendiriyor. Son olarak 130’u aşkın ülkede hizmet veren çevrimiçi ticaret platformu Binomo, 15-31 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştireceği ücretsiz uluslararası işlem yarışmasıyla Türkiye'deki kullanıcılarını bir araya getireceğini duyurdu. Her yıl 300’den fazla etkinlik düzenleyen platformdan yapılan açıklamaya göre, BinoTour adını taşıyan yarışmada, katılımcılar 16 bin dolar değerindeki ödül havuzundan yararlanma şansı yakalarken, farklı varlıklar üstünde işlem yaparak da pratik kazanacak.

 

Etkinliğin 15-21 Ağustos ve 22-28 Ağustos’ta iki dönem şeklinde gerçekleştirileceğini aktaran online ticaret platformu Binomo’nun yarışmaya dair paylaştığı bilgilerden hareketle, yarışmacılar istedikleri bölüme katılarak yarışmaya dahil olabiliyor. Yarışmada her hafta farklı ödüller verilirken, bu ödüllerin herbirini elde etmek isteyen katılımcılar ise iki turda da işlem yaparak, kazananların rastgele seçileceği üç çekilişte de yer alıp şansını artırabiliyor. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu finansal işlem yarışmasında ödüllere ulaşmayı amaçlayan yatırımcıların ilk fon işleminin ardından, gerçek hesaplarıyla işlem yapması yeterli oluyor.

 

Yarışmacılar 16 bin dolarlık ödül havuzu için işlem yapıyor

BinoTour’da bilet sisteminin geçerli olduğunu ifade eden online ticaret platformundan edinilen bilgilere göre, katılımcıların yarışmada aktif olmaları için günde 5 bin TL’lik işlem tutarı karşılığında bir bilet satın alması gerekiyor. Yarışmacılar, satın alınan biletlerle birlikte yüksek rekabet ortamının hakim olacağı yarışmada kazanma şansını artırmanın yanı sıra, liderlik tablosundaki sıralamalarını da kontrol edebiliyor. Türkiye’deki kullanıcılarının finans dünyasının eğlenceli ve öğretici pratiklerini keşfetmelerini amaçlayan yarışmada, bilet sistemine uyum göstererek işlem yapan tüm yarışmacıları 16 bin dolarlık ödül havuzunun yanı sıra birbirinden çeşitli hediyeler de bekliyor.

Kazanan yarışmacı final gezisine katılacak

15-21 Ağustos  tarihlerini kapsayan yarışmanın birinci turunda 22-24 Ağustos'a kadar üç adet iPhone 13 çekilişi yapılacağını açıklayan Binomo, yarışmanın ikinci dönemi olan 29-31 Ağustos'a kadar iki adet MacBook Pro 13 çekilişi gerçekleştirileceğini ifade ediyor. Online ticaret platformu, final çekilişinde de katılımcılara değerli hediyeler sunmaya devam ediyor. 1-3 Eylül tarihlerindeki tüm biletlerin toplandığı final çekilişinde, kazanan yarışmacı BinoTour kapsamındaki süper ödüle layık görülerek 9 bin dolar değerinde gezi organizasyonuna katılmaya hak kazanıyor. 2015’ten bu yana 1 milyon aktif yatırımcının işlem yaptığı online ticaret platformu Binomo, yarışma aracılığıyla kullanıcılarının finans piyasasında pratik kazanmasını sağlarken, Türkiye’deki kullanıcılarının diğer yatırımcılarla da bir araya gelerek bilgi alışverişi yapmalarına olanak tanıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor