Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BiTaksi İsimli Uygulamaya Çok Önemli Güncelleme Geldi

BiTaksi İsimli Uygulamaya Çok Önemli Güncelleme Geldi

admin admin -

BiTaksi uygulamasının kullanıcıları artık yolculukta daha önce ya da yolculuk esnasında varış noktasını seçebilmekte, yol tarifini de yapmak mecburiyetinde kalmıyor. Ana ekran içerisinde yer alan varış noktası ekleme butonu sayesinde kullanıcılar, sıklıkla gitmiş olduğu yerleri ve de favori adreslerini kolay bir şekilde görüntüleyebiliyor, tek tık ile varış noktasını  hızlı bir şekilde seçebiliyor.

BiTaksi uygulamasının yolcusu ile eşleşmiş olan sürücü, varış noktası ile ilgili seçimini sadece yolculuk başladığı an itibari ile açık bir şekilde görebilmekte.

Her güncellemesi ile birlikte yolcuların yaşamını biraz daha kolaylaştırmayı hedeflemekte olan uygulama, yapmış bulunduğu bu yenilik ile beraber hem zamandan kazandırmakta hem ise sürücülerinin navigasyon yardımı sayesinde en basit yoldan hedeflenmekte olan adrese ulaşabilmesini sağlıyor.

Müşteri hizmetleri ve  de uygulama içerisinde yer alan güncellemeler ile birlikte sürücülerin ve  de kullanıcıların  çok daha iyi bir şekilde ve en kaliteli hizmet alabilmesi  maksadıyla çalışmalarını hiç bir şekilde ara vermeden devam ettiren bu özel uygulama, taksi deneyimini geliştirmekte olan çeşitli yenilikler sunmaya da sürekli olarak devam edecek. Kullanıcılar ise, App Store ile birlikte Google Play üzerinden bu uygulamayı güncelleyip çok basit bir şekilde bu hizmetten yararlanabiliyor olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir