Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bitcoin Haber – Kripto Para Haber

Bitcoin Haber – Kripto Para Haber

admin admin -

Bitcoin Haber – Kripto Para Haber

Kripto paralar ile alakalı son dönemlerde olumlu haberlerle karşılaşılmamaktadır. Koin haber sitelerinde de tepki yükselişi yapan alt coinler ile alakalı olumlu haberler bulunmaktadır. Fakat yetkililerce yapılan açıklamalar incelendiğinde; Coin alımı için yatırım araçlarına para girişi olmadığı bilinmektedir.

Altcoin Haberleri – Kripto Para

Salgın ve ekonomik krizler sonrasında birçok altcoinin neredeyse sıfırlandığı görülmektedir. Ayı piyasasında hangi coinlerin güçlü olduğu ve hangi koinlerin çökmesinin çok basit olduğu gözlemlenmiştir. Yatırımcılar bu dönemde yatırım yapmaları gereken ve yatırımdan uzak durulması geren altcoinleri tanıma fırsatı bulmuştur.

Bir dönemler coin haber sitelerinde coinlerin değerli metaller içerisinde bulunan altının yerini alabileceği haberleri yer alırken; Son dönemde bitcoin de yaşanan olaylardan sonra bitcoinin altının yerini asla alamayacağı haberleri gündeme gelmektedir.

 Son Dakika Koin Haberleri

Yatırımcılar, Kripto para yatırımlarında büyük kayıplar yaşamaktadırlar. Fed açıklamaları coin piyasasını aşağı yönlü çekmektedir. ABD’de meydana gelen yüksek enflasyon ve ekonomik krizler para birimlerinde değer kaybına yol açmaktadır. Enflasyonun düşmesi için faiz yükseltme yoluna giden ABD, coin piyasalarını ayı piyasasına iyice ittiği görülmektedir.

Uzmanlarca yapılan coin haberlerinde; ABD’nin faiz yükselişlerin bir dönem sonra duracağı ve coin piyasaların ayı sezonundan çıkarak boğa sezonuna geçiş yapacağı açıklanmaktadır. Piyasaya korku ve panik havası verilmek için luna coinin kasıtlı olarak çökertildiği de ifade edilmektedir.

Coin piyasalarının yatırımcılar tarafından güven duyulan bir yatırım aracı olmasının önünde tek bir engel bulunmaktadır. Altcoinler arasına bulunan ve yakın zaman içerisinde sıfırlanan luna coinin eski seviyelerine tekrar gelmesi durumunda coin piyasalarına karşı güven duyulmasına yol açacaktır.

Coin piyasasına eski güvenin gelmesi ve yatırımcıların bitcoini yatırım aracı olarak tekrar görmesi durumunda coin piyasalarının çok yüksek seviyelere gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu tür haberleri ve yorumcuları anlık olarak takip etmek için coinhaber.com.tr ‘yi takip edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir