Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bixby’nin Amazon Alexa ve Google Assistant’tan Daha iyi Performans Sunacağı Açıklandı

Bixby’nin Amazon Alexa ve Google Assistant’tan Daha iyi Performans Sunacağı Açıklandı

admin admin -

Samsung şirketi, yeni akıllı hoparlörünü geliştirebilmek amacı ile Harman International  şirketiyle ortaklık kurdu. 

Harman CEO’su Denish Paliwal, Samsung Bixby’nin Google Asistan ve Amazon Alexa’dan çok daha iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Samsung’un kişisel asistanı Bixby, henüz yalnızca Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 modellerinde kullanılabiliyor. Ancak Samsung, Bixby’i akıllı telefonlarla sınırlı tuutmayacak, çünkü firma bunu başka ürünlere de getirmek istiyor. 

Geçtiğimiz hafta Samsung CEO’su, şirketin Bixby yapay zeka tabanlı bir akıllı hoparlör geliştirmeyi planladığını doğrulamıştı. Fakat ne zaman tanıtılacağı ya da satışa çıkacağı ile ilgili bir bilgi vermemişti.

Görünüşe göre Samsung, yeni akıllı hoparlörünü geliştirmek için Harman International ile ortaklık kurdu. Harman CEO’su Denish Paliwal, Samsung Bixby’nin Google Asistan ve Amazon Alexa’dan çok daha iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Paliwal, “Cihazın önemli bir seviyede ortak araştırması ve geliştirilmesi devam ediyor. Samsung hoparlör, Google Asistan ve Amazon Alexa’dan daha iyi AI platformuna sahip olacak. Tanıtacağımız şey yepyeni bir ekosistem olacak. Tüm cihazları ve ev aletlerini bağlayabilecek bir platform olacak.” dedi.

Harman’ın yetkilisi, Samsung ve onun ortak geliştirdiği ilk ürünün başarılı olacağına inanıyor. Samsung-Harman AI platformu piyasaya çıktığında, neredeyse tüm nesneleri benzeri görülmemiş düzeyde bir bağlantı seviyesine getirmesi bekleniyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir