Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Blackberry Şirketi Harika Özelliklerle Geriye Dönüyor

Blackberry Şirketi Harika Özelliklerle Geriye Dönüyor

admin admin -

Ekim ayı içerisinde tamamen dokunmatik ve de  suya dayanıklı olan bir BlackBerry akıllı telefonun tanıtılabilecek olduğu konusundaki iddialar görünene bakılır ise  olmaya başlıyor. BlackBerry şirketi Krypton kod ismi ile anılmış olan ve de BlackBerry Motion şeklinde gelmesi beklenilmekte olan cihaz, gerekli olan sertifikasyonlarını da almış bir halde. En son Evan Blass (yani evleaks) isimli cihaza ait  olan bir görüntüyü paylaşmayı da hiç bir şekilde ihmal etmedi.

BlackBerry şirketinin imzası sayılmakta olan fiziksel klavye ve  de tuşların yer almadığı bu özel model, bu anlam içerisinde BlackBerry KeyOne modelinden de ayrılmış oluyor. Büyük ihtimal ile 1080p  boyutlarındaki büyük  bir ekran ile gelecek olan cihazın parmak izinin okuyucusu da BlackBerry şirketine ait olan logosunun alt kısmını gömülü bir durumda olacak.

Metal gövdeye sahip ve de Android işletim sistemi barındıran akıllı telefon 3.5 mmlik bir kulaklık girişi de sunuyor olacak. Siyah ağırlığına sahip olan tasarımın tercih edilmiş olduğu gözüken telefonun fazlası ile ciddi durmakta olduğunu söylemedende hiç bir şekilde geçemeyeceğiz. Geçmiş olduğumuz ay cihazın arka yüzeyini göstermiş olduğu  iddia edilen bir görüntü de açık bir şekilde ortaya çıkmış idi.

Önümüzde yer alan haftalarda resmi  bir tanıtımının yapılması beklenilmekte olan Motion modeli, bakalım beklemiş olduğu isteği görebilecek mi?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir