Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Blizzard, Çin’de eSpor Stadyumu Açacak!

Blizzard, Çin’de eSpor Stadyumu Açacak!

admin admin -

Artık dünya genelinde bir spor alanı olarak görülen eSpor büyük kesimler tarafından destek görmeye devam ediyor. Büyük spor kulüplerinin artık kendi özel eSpor kulübünü kurmasıyla birlikte eSpor alanına Blizzard’dan önemli bir yatırım geldi. Artık dünyanın kabul ettiği eSpor’un temellerini 2009’da BlizzCon’da atan Blizzard şimdi yeni bir ilki gerçekleştiriyor.

 

Blizzard’ın son açıklamasıyla birlikte eSpor oyuncuları büyük bir mutluluk yaşadı. Çin’in en büyük şehirlerinden birisi olan Taipei’de Blizzard kendi özel eSpor stadyumunu açacağını açıkladı. Blizzard’ın bu yeni stadyumu hem yerel hem de uluslararası düzeyde gerçekleşen turnuvalara ev sahipliği yapacak ve tıpkı bir futbol ya da basketbol stadyumu gibi eSpor ürünleri satan mağazalara ve yiyecek standları olacak.

Blizzard-espor

Ancak elbette ki Blizzard’ın bu yeni standyumu binlerce kişiye ev sahipliği yapmayacak. Blizzard’ın Blizzard eStadium adını verdiği bu ilk eStadyum’un açılışı 8 Nisan 2017’de gerçekleştirilecek olan Overwatch Pacific Championship ile olacak. İşte pek çok eSpor oyuncusunun merakla beklediği Blizzard eStadium’un tanıtım videosu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir