Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BMW Yeni Motosikletini Tanıttı!

BMW Yeni Motosikletini Tanıttı!

admin admin -

BMW’nin Yeni Motosikleti Önizlemesi

Her ne kadar bir “scooter” gibi görünüme sahip olsa da motosiklet sınıfına giren BMW Motorrad Concept Link, bilim- kurgu, fantastik filmleri aratmayan bir tasarımı ve farklı motor teknolojileri ile ulaşılmaz gibi görünse de çok yakın zaman sonra yollara inebilir. 

Elektrikli bir araç olan Link, fosil yakıtlarla çalışan motorlardan daha az yer kaplayan bir motorla çalıştığı için sürücüsüne çok farklı özellikler de sunuyor. Bunların başında çıkarıp takılabilen koltuklar gelirken, çoğu motorda görmediğimiz geri vites özelliği de bu sayede tasarıma eklenebiliyor. Motorun nasıl çalıştığını gösteren tasarım oyunları ve bagaj görevi gören kapaklar da yine bu elektrikli motorun özellikleri arasında 

Link’te herhangi bir gösterge paneline yer verilmemiş; ancak hız, kalan şarj ve navigasyon gibi yararlı bilgiler, ön cama yansıtılarak sürücü ile paylaşılıyor. Bununla birlikte gidonların hemen yanında yer alan dokunmatik ekranlar da size farklı bilgiler sunuyor ve ana ekran üzerinde çeşitli değişiklikler yapabilmenizi sağlıyorlar. 

Yeni konsept tasarımına sürücü giysilerini de dahil eden BMW, daha hafif ve korunaklı giysi teknolojilerinin yanı sıra motorsiklet üzerinde de daha önce görmediğimiz el hareketiyle bagaj kapağı açma gibi yenilikler de kullanmaktan geri kalmamış. BMW’nin bu tasarımı hayata geçirip geçirmeyeceği henüz belli değilken, şirket içinden alınan bilgiler, tasarımın aynen korunacağı yönünde.

BMW bu konudaki açıklamaları arasına yeni tasarımlarıyla göz dolduran motorun fiyatını belirtmedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir