Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bu Uçak UFO İle Mi Çarpıştı?

Bu Uçak UFO İle Mi Çarpıştı?

admin admin -

Bugüne kadar pek çok değişik hikaye ve de filmin konusu olarak karşımıza UFO yani (Unidentified Flying Object) tanımlanamamakta olan uçan nesneler, kısa zaman önce yaşanmış bir olayla yeniden gündeme geldi. Fakat bu defaki olay emsallerinden birazcık daha değişik.

Bugüne kadarki süreçte yalnızca gözlemlenebilmiş olan bu sözde UFO‘lardan bir tanesi, geçmiş olduğumuz Cuma akşamında Minneapolis‘ten Chicago‘ya doğru gitmekte bulunan yolcu uçağının tarafından parçalandı. 

Seyir durumunda iken bir anda ortaya çıkmış olan bu cisim, pilotların manevra gerçekleştirmesine hiç bir şekilde olanak kalmadan uçak ile adera burun buruna bir şekilde çarpışmış. Olayın canlı  tanıkları çarpışmanın hemen sonrasında sarsıntıyla  birlikte çok şiddetli bir ses duymuş olduklarını da açık bir şekilde ifade ettiler.

Yaşanmış olan bu çok ilginç durumdaki olaya karşın yolcuğunu bitirebilmiş bulunan uçağın, burun bölümünün çarpışmadan ötürü ezilmiş olduğu da gözlemlendi. Görgü tanıklarının indikten sonra alınmış olan ifadesi ve de çekilmiş fotoğraflara karşın bu olay basına da ”Normal bir kuş çarpması” şeklinde lanse edildi ve de bu konu ile ilgili olarak ek bilgi verilmekten kesinlikle kaçınıldı. Fakat uzmanlara bakılır ise bu boyuttaki bir göçüğün, normal bir  tane kuş çarpışmasından sonra oluşmasına olanak yok.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir