Burun Dolgusu ile Ameliyatsız Çözüm

Burun Dolgusu ile Ameliyatsız Çözüm
Burun Dolgusu ile Ameliyatsız Çözüm hande erol

Burun Dolgusu ile Ameliyatsız Çözüm

 

Dermal dolgu malzemesinin kullanılmaya başlandığı günden itibaren insanlar artık yüzlerinde çok daha iyi bir görüntü elde etmek istediklerinde bu maddeden yararlanıyorlar. Burun estetiği yaptırmak isteyen ancak ameliyat ve iyileşme süreci ile karşı karşıya kalmaktan korkanlar, Karakucak Klinik uzmanları tarafından gerçekleştirilen burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber aradığı sonuçlara erişebiliyorlar.

 

Burun yapısında var olan genetik faktörler, çoğu zaman insanların kendilerini mutsuz ve kendine güvensiz hissetmelerine neden olmaktadır. Çünkü eğer ki yüz hatları ile uyumlu olmayan bir buruna sahip olunmuşsa, yüzdeki var olan görüntünün istenilen halde olunmaması anlamına gelmektedir. Böylesi bir durumdan şikayetçi olan kişiler şimdilerde burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber aradığı sonuçlara kolaylıkla erişmeyi başarıyor. Düşük ya da ince uçlu burunlar, minik kemere sahip burunlar doğru şekilde yapılacak burun dolgusu ile yüz yapısına uygun hale getirilmiş olur.

 

Hangi Durumlar Burun Dolgusu İçin Uygundur?

 

  • Burun kısmındaki eğriliğin düzeltilmesi adına
  • Düşük burun ucunun kaldırılması için
  • Yüz hatlarına uygun olması için ince yapılı burnun daha dolgun hale getirilmesi için
  • Daha öncesinde burun ameliyatı olmasına rağmen istediği sonucu alamayanlar için
  • Kemerli bir burun için kemerin daha düz hale gelmesini sağlamak için

 

 

 

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

 

Geçmiş dönemlerde konu burundaki bazı sorunlar olduğunda yalnızca cerrahi yöntemler kullanılarak istenilen tarzda sonuçların elde edilmesi gerekmekteydi. Lakin ilerleyen zaman ile beraber artık bu konuda son derece başarılı sonuçlar ameliyata gerek kalmadan elde ediliyor. Alanında uzman isimler tarafından yapılacak olan burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber artık estetik anlamda daha şık bir burun yapısına sahip olmak isteyenler için en iyi çözümlerin elde edilmesi sağlanabiliyor.

Karakucak Klinik uzmanlığında gerçekleştirilen burun dolgusu Mersin uygulaması öncesinde burun yapısı detaylı bir şekilde incelenmektedir. Böylece kişinin yüz hatlarına uygun olacak burun yapısının analizinin gerçekleştirilmesi de sağlanmış olur. Daha sonrasında ise dolgunun yapılacağı bölgeler belirlenir ve buralarda ne kadar dolgu malzemesi kullanılması gerektiği hakkında net bilgilerin elde edilmesi sağlanır. Tabi ki burun ile alakalı yapılan bu ön çalışmalar sırasında kişilerin burunları ile alakalı istekleri de ön planda olur. Gerekli çalışmaların yapılması ile beraber sıra dolgu işleminin gerçekleştirilmesine gelir. Uygulama öncesinde anestezik kremler kullanılarak hiçbir şekilde ağrı ya da acı hissinin ortaya çıkmaması sağlanır.

İlgili bölgenin uyuşmasından sonrasında gerekli duyulan ölçüdeki dolgu maddesi son derece ince bir uca sahip iğneler kullanılarak burun bölgesindeki cilt altına iletilir. Gerçekleştirilecek uygulamaya göre 10 ila 30 dakikalık süre içerisinde burun dolgusu Mersin uygulaması sonuçlanmış olur. Burun için tercih edilen dolgu maddesinde hyalüronik asit bulunmaktadır. Hali hazırda bu madde insan vücudunda yer aldığı için uygulama sonrasında herhangi bir olumsuz durum söz konusu olmaz. Burun dolgusu Mersin uygulamasının sonrasında ilgili bölgede anlık kızarıklıkların görülmesi son derece normaldir. Uygulamanın sonrasındaki 48 saatlik süreç içerisinde cilt tekrardan eski haline dönecektir. Dolgu uygulamasının burunda kalacağı süre farklı etkenlere bağlı olarak değişim göstermektedir. Dolgunun etki süresinin sona ermesinden sonra burunda hiçbir deformasyon meydana gelmeyecek ve kişi eğer isterse tekrardan aynı bölge için dolgu yaptırabilecektir.

Burun bölgesinde var olan görüntüden rahatsız olan ve bunu gidermek için bıçak altına yatmak istemeyenler, burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber aradığı sonuçları elde etmeyi başarabilirler. Gerçekleştirilecek burun dolgusu konusunda aklındaki tüm sorulara en iyi şekilde cevaplarını almak isteyenler, https://www.karakucakklinik.com/ üzerinden alanında uzman isimler ile iletişime geçebilirler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor