Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Call Of Duty’nin Yeni Oyunu Call Of Duty World War II’den İlk Video Geldi!

Call Of Duty’nin Yeni Oyunu Call Of Duty World War II’den İlk Video Geldi!

admin admin -

Call Of Duty’nin merakla beklenen yeni oyunu Cal Of Duty World War II’nin ilk oyun içi videosu yayınlandı. 

Son zamanlarda ki başarısızlıkları nedeniyle oyun severler tarafından pek fazla oynanmayan Call Of Duty köklerine geri döndü. 

Oyun severler için daha iyi bir senaryo sunmak isteyen Call Of Duty ilk oyunlarda olduğu gibi yine İkinci Dünya Savaşı’nı konu alıyor.  Call Of Duty World War II adıyla çıkacak olan bu yeni oyun ile ilgili olarak ilk oyun içi tanıtım videosu çıktı. 

İkinci Dünya Savaşı’nın en ünlü çıkartmalarından birisi olan Normandiya Çıkartmasını konu alan bu video ile birlikte oyun severler İkinci Dünya Savaşı’nı yeniden yaşayacaklar. 

Call Of Duty’nin yeni World War II oyunuyla birlikte oyun severlere daha gerçekçi bir oyun deneyimi ve sinematik görseller sunulacak. Call Of Duty World War II’de karada geçecek olan çatışmalara ek olarak çoklu oyuncu (multiplayer) kısmı da geniş harita alanında oynanılacak. Ayrıca oyuna yeni modlar ve sistemler ile birlikte yeni oynayış yenilikleri getirilecek. 

Nazi Zombies moduyla birlikte yeni bir hikaye sunulacak ve oyun severlere farklı bir oyun deneyimi yaşatılacak. Activision tarafından yayınlanacak olan ve Sledgehammer tarafından geliştirilecek olan Call Of Duty World War II’nin amacı bugüne kadar en iyi İkinci Dünya Savaşı deneyimini oyun severlere sunmak. 

call-of-duty-world-war-ıı

Call Of Duty’nin merakle beklenen yeni World War II oyununu erken ön sipariş veren PlayStation 4 kullanıcıları PlayStation 4 kullanıcıları için özel olarak uygulanacak olan Özel Beta progrmına katılım şansı elde edecekler. 

Call Of Duty WWII’nin ön sipariş versiyonları ise;

Base Edition ve Digital Base Edition.

Digital Deluxe Edition – Season Pass.

Pro Edition – Season Pass.  olacak.

Son olarak 3 Kasım 2017 tarihinde Call Of Duty WWII, PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları için satışa sunulacak. 

İşte Call Of Duty WWII’nin ilk oyun içi videosu. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir