Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cam Tavanlar Ekibinin Çekmediği Çile Kalmadı!

Cam Tavanlar Ekibinin Çekmediği Çile Kalmadı!

admin admin -

Show TV’nin sevilen dizisi “Cam Tavanlar”, başrol oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral’ı bir araya getirmesiyle dikkat çekti. Klasik yaz dizilerinden hayli farklı olacağı umulan “Cam Tavanlar”, zengin-fakir klişelerini değil, eşitler arasında yaşanan bir aşkı anlatmayı tercih etti. Adından da anlaşılacağı üzere, bu aşka kadınların çalışma hayatında yaşadığı zorluklar ve ayrımcılıkları ele alma çabası da eklendi. Böylece, geçtiğimiz sezon yayınlanan neredeyse tüm dizilerini bitiren Show TV’nin en büyük umudu “Cam Tavanlar”ın tutması oldu.

Ama işler yolunda gitmedi! Yaz dizileri, genelde ratingden çok sosyal medya desteğiyle yürüse de, “Cam Tavanlar” ikisini de elde edemedi. Ne Kubilay Aka ve Bensu Soral sosyal medyada “ship”lendi ne de izlenme oranları yükseldi. Hal böyle olunca, yapımcılar ve kanal senarist değişikliğine giderek ikinci şanslarını denemeye karar verdi. Ama ekibin geri kalanı moral bozmak bir yana dursun, birbirlerine destek olmaya devam etti.
“Cam Tavanlar”, rating konusunda şanssızlık yaşasa da, ekip konusunda çok şanslı! Hem oyuncular hem de teknik ekip birbirleriyle son derece iyi anlaşıyor. Sosyal medya paylaşımları da zoraki bir ilgi çekme çabasını değil, ekibin samimi anlarını yansıtıyor. Özellikle Kubilay Aka, sık sık teknik ekiple çektiği eğlenceli videoları paylaşıyor. Ama son paylaşımı ekibin kayıkta çekim yaparken yaşadığı zor anlar üzerineydi!
“Bir insan böyle çekim yapamaz ya” diyerek şaşıran Kubilay Aka, takipçilerini de şaşırttı. Hem kamerayı taşıyıp hem de kayık kullanmak herkesin harcı değil sonuçta. “Cam Tavanlar” ekibine iyi çalışmalar ve daha kolay çalışma şartları diliyoruz!
 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir