Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CAT S41 Modeli Sağlamlığıyla Ön Plana Çıktı

CAT S41 Modeli Sağlamlığıyla Ön Plana Çıktı

admin admin -

Bullitt Group şirketinin tarafından üretilmiş olan akıllı telefon, zorlu koşullarda bile fazlası ile işe yarayabilecek özellikler ve de Caterpillar markası sayesinde senkronize bir şekilde çalışması sayesinde dikkat çekmekte. IP68 isimli sertifikasına sahip durumdaki CAT S41 isimli modeli, normal olarak 1 metre derinlikte bulunan suda 1 saat çalışabilmenin ötesine geçip bunu tam 2 saate çıkartmakta. Dokunmatik olan ekran kilitleneceğinden dolayı su altı modunda uygulamayı kullanmak ise olanaklı değil. Öte taraftan, harici tuşlar ile fotoğraf ve de video çekme ile ilgili şansınız yine de bulunmakta.

Dayanıklılık açısından S41 fazlası ile iddialı. Ürün 1.8 metreden bir çok defa betona düşürülmüş ve de  sağlam kalabilmeyi başarmış. Öte yandan ürün, hava sızdırmaz bir lastik yapısı sayesinde -25 ve de 55 derecelik koşullarda iyi bir şekilde çalışabilmekte.

5 inçlik Full bir HD IPS ekranın parlaklığı ise çoğaltılmış ve parlak gün ışığında da basit okunabilirlik sağlanabilmiş. Bu ekran  ise Corning Gorilla Glass 5’le beraber korunmakta. 5000 mAh kapasitesine sahip batarya Battery Share isimli özelliğiyle öteki cihazların şarj edilmesi  amacıyla da kullanılabiliyor. Cihazın 218 gramlık bir ağırlığa ve de 12.98 milimetrelik bir kalınlığa çıkmış olduğunu da belirtmeliyiz.

Yurtdışında da satışına başlanmış olan bu akıllı telefon 449 dolarlık bir fiyat etiketine sahip durumda.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir