Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CEV Challenge Kupası’nda Heyecan Dorukta, Galatasaray HDI Sigorta Yarı Finalde

CEV Challenge Kupası’nda Heyecan Dorukta, Galatasaray HDI Sigorta Yarı Finalde

admin admin -

CEV Challenge Kupası’nda Heyecan Dorukta, Galatasaray HDI Sigorta Yarı Finalde

Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Galatasaray’ın Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında büyük bir başarıya imza attı. Fonte Bastardo Azores ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı ekip, nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçı 3-1’lik skorla kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Güçlü Rakibi Fonte Bastardo Azores’i 3-1 Yenen Galatasaray HDI Sigorta

Galatasaray HDI Sigorta, CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Portekiz ekibi Fonte Bastardo Azores’i 3-1 mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Maçın başından sonuna kadar büyük bir mücadele sergileyen Galatasaray HDI Sigorta, setlerdeki üstünlüğünü koruyarak galibiyete ulaştı. 21-25, 25-23, 25-16, 25-23’lük set skorlarıyla galibiyete ulaşan sarı-kırmızılılar, yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Palacebet

Yarı Finalde Zorlu Mücadele Bekliyor, Mint Vero Volley Monza ya da Levski Sofia ile Karşılaşacaklar

Galatasaray HDI Sigorta, elde ettiği çeyrek final zaferi sonrasında adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise İtalyan ekibi Mint Vero Volley Monza ile Bulgaristan temsilcisi Levski Sofia arasındaki eşleşmenin galibiyle karşı karşıya gelecek. Türk voleybolseverler, heyecan dolu bir mücadele beklerken, Galatasaray HDI Sigorta’nın uluslararası alandaki başarısıyla gururlanıyor. Takım, yarı finalde elde edeceği başarıyla birlikte adını finale yazdırma hedefini sürdürüyor.

Galatasaray HDI Sigorta’nın CEV Challenge Kupası’ndaki performansı, Türk voleybolunun uluslararası alandaki temsilini güçlendirirken, taraftarları da büyük bir heyecanla takımlarını desteklemeye devam ediyor. Yarı final mücadelesi, voleybolseverlerin nefesini tuttuğu bir heyecana sahne olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir