Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DJI Mini 3 Pro tanıtıldı

DJI Mini 3 Pro tanıtıldı

admin admin -

Drone denildiğinde ilk akla gelen markalardan DJI son kullanıcıdan, endüstriye onlarca farklı alana hizmet eden modeller ile karşımıza çıkıyor. En popüler ürünlerin başında, 249 gram ağırlığı ile herhangi bir izin / kayıt gerektirmeyen Mini serisi yer alıyor. Üst seviye özelliklerin, oldukça kompakt boyutlara ve düşük ağırlığa sığdırıldığı serinin yeni üyesi

DJI bir ilke imza atarak daha büyük bir pil seçeneği de sundu. Büyük pili taktığınızda uçuş süresi 47 dakikaya çıkıyor, ancak pilin artmasıyla birlikte cihazın ağırlığı 250 gram seviyesinin üzerine çıkıyor.

Mini 3 Pro’da yer alan 48 Megapiksel çözünürlüğündeki CMOS sensör, 1/1.3 inç büyüklüğüne sahip. 4K çözünürlükte 60 FPS video kaydı gerçekleştirebilen cihaz, HDR çekimleri 30 FPS’de yapıyor. Ayrıca sosyal medyaya içerik üretenler için kamera 90 derece dönerek çekim yapabiliyor.

Mini 3 Pro ile birlikte gelen bir diğer yükseltme, 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan ve DJI Fly uygulamasına erişim sağlayan DJI RC adlı yeni bir uzaktan kumanda oldu. Mini serisinin önceki modellerinde drone’u kontrol etmek için bir akıllı telefona ihtiyacınız vardı. Ancak bu kumandaya sahip olduğunuzda herhangi bir telefon olmadan doğrudan cihazı kullanabiliyorsunuz.

DJI Mini 3 Pro’nun başlangıç fiyatı 669 dolar olarak belirlendi. Mini 2 ile kıyasladığımızda 219 dolarlık bir artış söz konusu ve bu pakette kontrolör yer almıyor.

Akıllı telefona ihtiyaç duyulan DJI RC-N1 uzaktan kumanda ile Mini 3 Pro’yu almak istediğinizde fiyatı 759 dolar oluyor. Telefona ihtiyaç duyulmayan DJI RC kontrol cihazı ile satın almak istediğinizde ise fiyat etiketi 909 dolar seviyesinde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir