Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doğru Ve Farklı Adımlarla Can Bulan Bahçe Hobim!

Doğru Ve Farklı Adımlarla Can Bulan Bahçe Hobim!

admin admin -

 

Evli bir çift tarafından kurulan Bahçe Hobim aslında temelinde farklı ve ilgi çeken bir hikaye ile devamlılık sağlıyor. İçerisindeki içerikleri tamamlayan bu hikaye de aslında tamamen çiftin kendisi ile ilgili. Her birimiz gibi sıradan hayatlar yaşayan ve yaşamın kargaşası içerisinde olan bir çift, gezmek niyeti ile gittikleri bir köyde kendilerini bambaşka fikirlerle buluyorlar. Bu fikirler de onlar için yeni adımlar anlamına geliyor.

Rahat şekilde alabileceğiniz tüm seçimleri sizlere sunan sitede belirli içerikler yayınlayan çift, bu köy içerisinde sıfırdan bir adım atmaya karar veriyorlar ve yaşamlarını tamamen doğallık üzerine kurulu bu köyde yeniden başlatıyorlar. Bu arada da yaşadıkları olayları, toprakla olan maceralarını ve daha nicelerini yansıtan site, sizlere de bu konuda belirli içerikler bırakıyor.

Aradığınız Doğallık İçin Bahçe Hobim!

Size sundukları blog tarzı yazılardan hariç, belirli konularda bilgilendirmeler veren site, aslında tam anlamıyla sıcaklığını hissedebildiğiniz bir havaya sahip. Toprak üzerindeki uğraşlarını yansıtmalarının, bir sebzenin nasıl yetiştirilmesinden toplanmasına kadar birçok bilgilendirmenin yapıldığı alanda, ayrıca site sizlere yemek tarifleri de veriyor.

Biberlik ekmek tarifi, domates çorbasının tarifi ve yoğurt nasıl mayalanır gibi seçenekleri sizlere en doğal halleriyle, eskiden büyükannelerimizin yaptığı kadar saf bir şekilde sunuyor. Elbette bu da doğallık hayranı insanlar için kaçırılmaz bir fırsat haline dönüşüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir