Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. EA Games’ten Mass Effect Yeni Serisi İçin Beklenmedik Karar!

EA Games’ten Mass Effect Yeni Serisi İçin Beklenmedik Karar!

admin admin -

Efsane oyun serileri arasına giren Mass Effect için son dönemde yayılan yeni seriye ait haberler oyunseverlerin oldukça ilgisini çekmişti. Seriye ait son oyun olarak çıkış yapan Andromeda oyununun ise başarı yakalayamadığı görülmüştü. Hatta birçok kesim tarafından grafik yapısıyla birlikte oynanış yönünden de başarılı bir oyun olarak gösterilse de hikayesi açısından oldukça fazla eleştiri almıştı.

EA Games tarafından Andromeda oyununa ait beklentilerin üst düzey olmasının yanında aldığı olumsuz etkileşimler sonrasında firmanın beklentileri de ters düz oldu.

EA Games son olarak Mass Effect ile ilgili de yeni bir kararın arefesine girdiği belirtilmişti. Oyun devi son olarak yaptığı açıklama ile birlikte Mass Effect serisine uzunca bir süre ara verildiğini belirtti. Bu açıklama oyuna yeni serinin daha hiç gelmeyeceğini göstermezken artık Mass Effect oyununa ait yeni seri için oyunseverler epeyce bir süre beklemek zorunda kalacak.

Mass Effect ile ilgili gelen yeni haberler değerlendirildiğinde EA Games ile birlikte BioWare birlikteliği devam edeceği de doğrulanmış oldu. Ne zaman geleceği belli olmaz ama Mass Effect’in bir sonraki serisinin geliştirilmesinde BioWare de belli bir yerde olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir