Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En İyi PlayStation 4 Oyunları

En İyi PlayStation 4 Oyunları

admin admin -

Yeni konsol sahiplerine alacakları oyunlar konusunda yardımcı olmak açısından en iyi PlayStation 4 oyunları listesi belli oldu. Konsol sahiplerinin oyun almadan önce bu oyunları incelemeleri kendileri açısından avantaj sağlayacaktır.

 

Destiny

Destiny adlı oyunda insanların uzaylılara yönelik verdiği mücadeleler yer alıyor. Özellikle uzay oyunlarına meraklı konsol sahiplerinin bu oyunu tercih etmeleri bekleniyor.

 

Everybody’s Gone To The Rapture

İlginç hikayesi ve kıyamet sonrası olanları bilim kurgu yöntemi ile sunan oyunun PlayStation 4 oyunları içinde en ilginç oyun olarak gösterildiği ortaya çıkıyor.

 

Rachet & Clank

Son derece eğlenceli olduğu söylenen Rachet & Clank oyunu, aksiyon özelliği ile de ön plana çıkıyor. Özellikle aksiyon oyunlarını seven konsol sahiplerinin bu oyunu almaları tavsiye ediliyor.

 

Overwatch

Oyunu oynayan kişilerin oyunda bulunan kahramanları yönlendirebilme özelliği bulunuyor. Diğer taraftan oyun kahramanlarının birbirlerinden farklı olarak çok sayıda alternatifleri de bulunması oyunun cazibesini arttırıyor.

 

Infamous : Second Son

Oyunun görselliği ve oyunu oynayan kişiye çok sayıda özellik sunması nedeni ile PlayStation 4’ün en çok ilgi görmesi beklenen oyunları arasında yer alıyor.

 

Rocket League

Oyunun en önemli özelliği olarak sıradışı bir spor oyunu olması gösteriliyor. Oyun birden fazla kişi ile de oynanabiliyor.

 

Witcher 3 : Wild Hunt

İleri düzey grafik özellikleri ile ön plana çıkan bir oyunun kesinlikle oynanması tavsiye ediliyor.

 

The Last Of Us Remastered

Aksiyon ve maceranın bir arada olduğu oyunun son birkaç yıldır en popüler oyunlardan biri olduğu ortaya çıktı.

 

Bloodborne

Hareketli ve aksiyon sahneleri ile ön plana çıkan oyunun PS4 oyunları arasına popülerliği her geçen gün artıyor.

 

Uncharted : A Thief’s End

Oyunun senaryosu ve görsel efektleri son derece başarılıdır. PS4 oyunları içinde pek çok kişi tarafından birinci sırada gösteriliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir