Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En yeni diziler ile Digiturk, Eylül ayında yine dopdolu

En yeni diziler ile Digiturk, Eylül ayında yine dopdolu

admin admin -

Dizi kanallarında en iyi ve iddialı yapımları ekranlara taşıyan Digiturk, diziseverlerin merakla beklediği en yeni dizileri ekranlarına taşıyor. Bilim-kurgudan dramaya, aksiyondan komediye 7’den 70’e herkese hitap edecek dizilerin yer aldığı dopdolu yayın akışı ile yine çok konuşulacak olan Digiturk yepyeni dizilerle Eylül ayına damgasını vuracak.

 

Bunlardan ilki hayranlarının merakla beklediği, çizgi romandan uyarlanan Marvel’ın yeni dizisi Marvel’s Inhumans Eylül ayında Digiturk ile birlikte sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Black Bolt karakterini canlandıran Anson Mount ile Digiturk’te yayınlanan Game of Thrones’ta Ramsey Bolton karakteriyle izlediğimiz Iwan Rheon’un paylaştığı dizide, kendilerine karşı düzenlenen darbe sonucu dünyaya kaçmak zorunda kalan “Üstünler”in mücadelesi anlatılıyor. Marvel’s Inhumans, ilk bölüme özel iki saatlik gösterimi ile ABD’deki yayınından 24 saat sonra 30 Eylül’den itibaren her Cumartesi, saat 20.00’de beIN SERIES Sci-Fi kanalında hayranlarıyla buluşacak.

 

Digiturk’ün Eylül ayında ekrana getireceği bir diğer dizi ise ikinci sezonu ile dört yıl sonra hayranlarıyla buluşacak olan, başrollerini Elizabeth Moss, Game of Thrones’ta canlandırdığı Brienne karakteriyle tanıdığımız Gwendoline Christie ve usta oyuncu Nicole Kidman’ın paylaştığı Top of the Lake: China Girl. İlk sezonu 2013’te yayınlanan ve Elizabeth Moss’un Robin Griffin karakterini canlandırdığı dizinin yeni sezonunda, dedektif Griffin Avustralya’da işlenen gizem dolu bir başka cinayeti aydınlatmaya çalışacak. Dizi, 28 Eylül’den itibaren her Perşembe, saat 22:00’de beIN SERIES VICE kanalında yayınlanacak.

 

Başrollerini Alan Ritchson, Christina Ochoa, Colin Cunningham ve Thomas Dominique’in paylaştığı korku – aksiyon türündeki Blood Drive, insan kanıyla çalışan arabaları ve bu arabalarla düzenlenen ölümcül bir yarışa katılan Grace ve Arthur’un gerçeği arama mücadelesini konu ediyor. Blood Drive, haftaiçi her gün saat 00.00’da beIN SERIES Sci-Fi kanalında ekrana gelecek.

Florida’da bir güzellik salonunda çalışan beş kadının hayallerini gerçekleştirmek uğruna yer altı dünyasının kirli işlerine karışmalarının anlatıldığı Claws ise 20 Eylül’den itibaren Digiturk izleyicisi ile buluşacak. Başrollerini Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes ve Dean Norris gibi deneyimli oyuncuların paylaştığı Claws, her Çarşamba saat 22:00’de beIN Series Drama kanalında yayınlanacak.

 

Digiturk, diziseverlerin merakla beklediği en güçlü ve en yeni yapımları ekrana getirmeye devam edecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir