Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En Yeni Nesil Ödeme Sistemleri Nedir Warpiris

En Yeni Nesil Ödeme Sistemleri Nedir Warpiris

admin admin -

Yeni Nesil Ödeme Sistemleri

Son yıllarda teknoloji alanında kazanılan ivme finansal işlemler üzerindeki serbestleşme politikasını doğurmuş ve bunun neticesinde de finansal faaliyetler hız kazanmıştır. Finansal faaliyetlerin hız kazanması gerek yurt içi gerekse uluslararası bağlamda ödeme işlemlerinde çeşitlenmelere sebep olmuştur. Yeni nesil ödeme sistemleri olarak adlandırılan bu yenilik, ödeme işlemlerinin alt yapısında yer alan yeni nesil ödeme sistemlerinin de önemini bir hayli artırmıştır.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatlarımıza hızlı bir giriş yapan E-ticaret sektörü, rutin alışveriş alışkanlıklarımızın seyrini epey değiştirmiştir. Bu değişim neticesinde ise ödemeler dijital ortamda gerçekleşmeye başlamıştır. Yeni nesil ödeme sistemleri adı altında toplanan bu ödeme türleri, bankaların ödeme şekillerinde yenilikler yapmasının bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Warpiris Yeni Nesil Ödeme Sistemleri

Warpiris, kuruluşlara iş ihtiyaçlarına uygun teknoloji çözümleri sunan ve yeni nesil ödeme sistemleri hizmetlerini kullanıcılar ile buluşturan bilişim ve siber güvenlik hizmetleri sağlayıcısıdır. Warpiris, yeni nesil ödeme sistemleri içerisinde çok çeşitli ödeme hizmetlerini kullanıcılar ile bir araya getirmektedir. Warpiris’in yeni ödeme sistemleri adı altında yer alan en önemli ödeme hizmeti ise WarpSense ödeme sistemidir.

Warpiris, yeni nesil ödeme sistemleri içerisinde yer alan WarpSense ödeme sistemi ile kullanıcılarına;

  • Sanal POS’ları tek merkezden entegre edebilme,
  • Kart saklama,
  • Tek tıkla ödeme,
  • Pazaryeri çözümü,
  • Ödeme formu,
  • Ortak ödeme sayfası,
  • QR kod ile ödeme,
  • Üye işyeri kontrol paneli,
  • API desteği gibi daha pek çok servisten yararlanabilme avantajları sunmaktadır.

 

Warpsense Ödeme Sistemi Ne İşe Yarar?

Warpsense, Warpiris’in yeni nesil ödeme sistemleri arasında yer alan bir dijital ödeme sistemidir. Warpsense ödeme sistemi, kuruluşların dijital ödeme işlemlerini son derece kolaylaştıran bir sistemdir. Yeni nesil ödeme sistemlerinden biri olan Warpsense kullanıcılarına, ödeme bilgilerinin güvenli bir şekilde saklanmasına olanak sağlayan kart saklama hizmeti sunmaktadır. Warpsense ödeme sisteminin kart saklama özelliği sayesinde kullanıcılar, satın alma işlemleri esnasında ödeme bilgilerini girmek zorunda kalmadan, tek tıkla kolay bir şekilde ödeme işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca Warpiris’in yeni nesil ödeme sistemleri arasında yer alan Warpsense, Sanal POS’ların tek bir merkezden entegre edilebilmesi özelliği ile kuruluşların ödeme işlemlerinde zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlamaktadır.

 

Ayrıca diğer hizmetlerimizden bir kaçı olan izleme hizmetleri https://www.warpiris.com/izleme-hizmetleri ve veritabanı yönetimi hakkında detaylı bilgiye bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir