Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Enpara Banka Oldu! Enpara Müşterisi Olmanın Müthiş Avantajlarını Duyunca İnanamayacaksınız

Enpara Banka Oldu! Enpara Müşterisi Olmanın Müthiş Avantajlarını Duyunca İnanamayacaksınız

admin admin -

 

QNB Finansbank’a bağlılığı ile bilinen Enpara artık bir banka! BDDK tarafından yapılan açıklamada 300 milyon dolar sermayeli olarak kurulduğu belirtildi.

QNB Grup’un ülkemizdeki 2.mevduat bankası olarak hizmetler başladı. Alınan karala birlikte Enpara artık bankacılık faaliyetlerine devam edecektir diye belirtildi.

Enpara tamamen bağımsız bir banka olarak işlemlerine devam etmeyecek. QNB Grup tarafından belirlenen belli başlı kriterlerle birlikte işlemler yürütülecek. Enpara zaten BDDK’nın belirlediği kriterleri 1 yıl boyunca gerçekleştirmesi gerekmektedir. Enpara’ya dair işleyiş ise hiçbir şekilde değişmeyecek. Yine aynı şekilde bankacılık hizmetlerinize devam edebilirsiniz.

Enpara Şubesi Olacak Mı?

QNB Grup tarafından açıklanan detaylarda Enpara’nın halen dijital bir yaklaşımla devam edileceği belirtildi. QNB sistemleri ile birlikte isim değişikliğine de gidilmeyeceği ve marka olarak Enpara üzerinden devam edileceği söylendi.

Enpara üzerinden para çekmek isteyenler QNB Finansbank üzerinden ve ATM’lerinden ücretsiz bir şekilde işlemler yürütülür. Dikkat edilmesi gereken tek nokta ise ıban numaralarında değişiklik olacak. Bankaya dair kodun değişmesi ile birlikte zorunlu bir şekilde IBAN değişikliği söz konusu olacaktır.

Kredi kartı kullanımı noktasında da tercihe göre hem QNB Finansbank ile birlikte Enpara arasında paylaşım söz konusu olacaktır. Enpara’nın yeni bir banka olması ile birlikte kısa süre içerisinde kredi mevduatları ve kredi kartı seçeneklerinin de artacağı belirtildi. Bu durumda Enpara müşterilerine yarar sunacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir