Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi?

Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi?

admin admin -

 

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi? Atsız’la olan dostlukları nasıl gelişecek? Kurtulan Ertuğrul’un yeni hedefi ne olacak? Kendisine tuzak kuranı öğrenebilecek mi? En önemlisi de obasına dönebilecek mi?

 

Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak?

 

Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi? Toyda kim bey seçilecek? Dündar Bey’in kararlarının ikilik çıkardığı Kayı obasının gidişatı ne olacak?

 

Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares, amacına ulaşabilecek mi? Ertuğrul’un obasına dönmesini engelleyebilecek mi?

 

Diriliş ‘Ertuğrul’ yeni bölümüyle 15 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 

95’inci Bölüm fragmanı için TIKLAYIN

 

KÜNYE

Tarih: Her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında

Yapım: Tekden Film

Yapımcı & Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Murat Garipağaoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Batuhan Karacakaya, Burçin Abdullah, Sera Tokdemir, Celal Al, Hakan Selim, Edip Zeydan, Melih Özdoğan, Yaman Tümen,Mert Soyer, Arda Öziri,Mehmet Emin Kadıhan ve Ayberk Pekcan

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir