Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eski Telefonunu Getirecekler İçin Büyük İndirim

Eski Telefonunu Getirecekler İçin Büyük İndirim

admin admin -

General Mobile şirketi, akıllı telefonun sahibi olmak veyahut akıllı telefonunu yenilemeyi isteyenler için, Eskisini Getir – Yenisini Götür şeklindeki kampanyasını başlattı. Telefon yenileme konusunda isteği bulunanlar isteyenler, bu kampanya ile birlikte en güncel durumdaki Android versiyonuna sahip olan  GM 5 Plus modeli ile birlikte GM 6 modelini 200 Türk Lirası tutarındaki bir indirim fırsatı ile satın alabiliyor olacaklar.

Kampanya dahilinde sunulmuş olan General Mobile’in GM 5 Plus modeli; 5,5 inçlik bir Full HD ekranı ile beraber 13 MPlik çözünürlüğe sahip flaşlı selfie kamerası sayesinde dikkat çekmekte. İşletim sistemi şeklinde Android’in en güncel durumdaki yazılımı olarak öne çıkan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemini kullanmış olan GM 5 Plus modeli, KDV de dahil 1.199 Türk Lirası peşin fiyatıyla satılmakta.

Eski telefonunu getirmiş olan müşteriler, kampanyanın dahilinde KDV de dahil 999 Türk Lirası fiyatı ile beraber GM 5 Plus modeline sahip olmuş olacaklar. Üstelik bir General Mobile şirketinin Yetkili Satış noktaları içerisinde 999 Türk Lirası tutarındaki fiyata, vade farksız bir şekilde 6 taksit seçeneğinden de faydalanabilecekler.

Kampanyanın dahilinde yer alan öteki telefon olarak öne çıkan GM 6 modeli ise ; Corning Gorilla Glass’la korunan 5 inçlik bir  HD ekranı, 0.2 milisaniyelik algılama hızındaki parmak okuyucusu ve de  Dual Tone flaşlı özelliğe sahip 13 MP’lik bir arka kamera ile KDV de dahil 1099 Türk Lirası tutarındaki peşin fiyatı ile satılıyor. Eski telefonunu getirmiş olan müşteriler, kampanyanın dahilinde KDV de dahil 899 Türk Lirası fiyatıyla GM 6 modeline sahip olabilecekler.

Eskisini Getir-Yenisini Götür kampanyası, stoklar ile sınırlı olarak 20 Ekim 2017 tarihine kadarki süreçte devam ediyor olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir