Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Essential Phone LED Bildirim Işığı İle Birlikte Gelecek

Essential Phone LED Bildirim Işığı İle Birlikte Gelecek

admin admin -

Andy Rubin’in geliştirip akıllı telefon pazarına özel olarak duyurduğu Essential Phone bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Cihazla ilgili birçok özelliğin kesinlik kazanmasıyla birlikte soru işareti olarak kalan bazı özelliklerin cihazda yer alıp almayacağı ise merak konusu olmuştu. Neyse ki Essential Phone ile ilgili sır perdesi gün geçtikçe aralanırken cihazın net özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

5.71 inç gibi devasa bir ekran boyutu ile duyurulan Essential Phone tam 2560×1312 çözünürlükle birlikte QHD ekranıyla dikkatleri üzerinde toplayacak. Cihazın satışa ne zaman sunulacağı henüz netlik kazanmadı ancak Andy Rubin tarafından gelen bilgilere göre Haziran sonu gibi Essential Phone sevkiyatlarının başlanacağı bildirildi.

İddialı özelliklerine göre 700 dolar gibi nispeten uygun bir fiyatla satışa sunulacak olan Essential Phone, öncelikli olarak sadece ABD pazarında satışa sunulacak.

Essential Phone hakkında daha önce ortaya atılan iddialarda sıkça rastladığımız ancak tanıtımda ilgili bilgiye rastlamadığımız LED bildirim ışığı ile ilgili resmi açıklama ürünün resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tweetle birlikte ortaya çıktı. Yayınlanan tweette Essential Phone modelinde LED bildirim ışığının yer alacağı belirtildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir