Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Excel İletişim Sony Channel Türkiye’nin Yeni İletişim Ortağı

Excel İletişim Sony Channel Türkiye’nin Yeni İletişim Ortağı

admin admin -

Dünya çapında 70’ten fazla ülkede TV izleyicileriyle buluşan Sony Pictures Television Networks Türkiye, yayın hayatına başlayan yeni kanalı Sony Channel ve diğer kanallarının, tüm iletişim çalışmalarını Excel iletişim ve Algı Yönetimi’ne emanet etti.

Planet kanallarının çoğunluk hissesini satın alarak Türkiye’de şifresiz olarak yayınlarına başlayan Sony Pictures Television Networks’ün Türkiye’deki kanal değişim süreçleri ve bu kanalların iletişim faaliyetleri Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

Sony Pictures Television Networks Hakkında

Sony Pictures Television Networks ve Sevin Ergun Sefada 2016 senesinde, Türkiye’de dört adet şifresiz kanalına sahip olan Planet TV’nin çoğunluk hissesini alarak ortak bir girişimde bulundu. Satış Ofisi olarak bilinen NSE Network Sales and Entertainment, Planet TV kanal portföyünün reklam satışlarını yönetmeye devam edecek.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi Hakkında

1994 yılında kurulan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra, kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.

Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir