Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Facebook İle Spotify Ortaklık Kararı Aldı

Facebook İle Spotify Ortaklık Kararı Aldı

admin admin -

Spotify isimli müzik dinleme platformunun bugün duyurmuş olduğu yeni özelliği direkt bir şekilde Facebook Messenger üstünde kullanılmak amacı ile tasarlandı. Pekala bu ortaklık tam olarak neler getiriyor olacak?

Spotify isimli popüler müzik dinleme servisi tarafından yapılmış olan açıklamaya göre bugün itibari ile Facebook Messenger üstünde Spotify grup çalma listeleri rahat bir şekilde oluşturulabilecek. Bu  hazırlanmış olan çalma listeleri de kullanıcılar hiç bir şekilde silmediği müddetçe rahat olarak kullanılabilecek. Yeni gelmiş olduğu duyurulan bu özelliğin çalışma prensibi ise fazlası ile basit. Facebook Messenger uygulaması ile bir tane grup konuşması başlatmış olduğunuzda, üst bölümde yer alan ”+” simgesine tıklayıp Spotify uygulamasını seçmeniz ve de ”Yeni bir çalma listesini oluştur” yazılı seçeneğine dokunuyor olmanız yeterli.

Bu an itibari ile siz ve de o grup konuşması içinde yer alan arkadaşlarınız bu hazırlamış olduğunuz listeye erişebilecek ve de listenin alt bölümünde yer alan ”Şarkı Ekle” isimli simgesine tıklayıp istedikleri bütün şarkıları listeye kolay bir şekilde ekleyebilecekler. İşin çok daha ilginç bölümü ise arkadaşlarınızın Spotify’a üye olmalarına bile gerek duyulmuyor olması. Yani bir listeyi siz oluşturduktan  hemen sonra arkadaşlarınız Spotify üstünde bulunabilmesi koşulu ile istedikleri bütün şarkıları çok basit bir şekilde ekleyip çıkartabilecekler. Ve hatta Spotify’a hiç bir şekilde üye değilken bile bir tane çalma listesini oluşturulabilecekler. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir