Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Facebook Mentions İçin Bir Güncelleme Yaptı

Facebook Mentions İçin Bir Güncelleme Yaptı

admin admin -

Instagram ile birlikte Facebook ve de  Messenger’da yer alan takipçilerine daha da hızlı bir biçimde ulaşabilmesini sağlayabilecek olan Mentions içine entegre edileceği duyurulan Community sekmesi ile birlikte takipçilere ulaşım basitleştirilmiş olacak. 

Facebook şirketinden Mentions’a yapılacak olan yeni güncelleme ile beraber video içerikleri hazırlama gibi ve türlü özellikler eklenip tasarlanmış bulunan ek bir şekilde eklentiler sayesinde zenginleştirilmiş özellikler ve  de yeni bir takım araçların tanıtımı yapıldı. Mentions için yeni eklenecek olduğu duyurulan Community sekmesi ise VidCon etkinliği esnasında tanıtılmıştı fakat uygulama ile neler yapılabileceği konusunda tam bir fikire  de sahip durumda değildik.

Artık bir canlı yayın esnasında canlı yayına girmiş olduğunuzda ve  de canlı yayını bitirdiğinizde özel videolar Mentions ile birlikte hazırlanabilecek. Aynı Facebook Live içerisinde olduğu gibi içerikleri oluşturma hizmeti sağlamış olacak. Facebook şirketinin çalışanlarından biri olan Daniel Danker yapmış olduğu açıklama içerisinde, oluşturulmuş olan videoların hangi takipçilerinizin tarafından daha fazla etkileşim sağladığını görebilmek daha olanaklı olacak öte yandan karşılaştırma seçeneğinin sayesinde takipçilerinizin hangilerinin daha fazla etkin olduğunu da açıkça görebileceksiniz. 

Facebook şirketi Mentions’a güncelleme şeklinde sulunacak olan eklentinin kesin olarak ne zaman çıkacak olduğu da netlik kazanmış bir durumda değil lakin bu uygulama şeklinde değil mevcut durumdaki Mentions uygulaması için güncelleme şeklinde geleceğini de tekrardan hatırlatalım. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir