Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Facebook Messenger’a Önemli Özellikler Geliyor!

Facebook Messenger’a Önemli Özellikler Geliyor!

admin admin -

Facebook yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre Messenger servisi hızlı mesajlaşma hizmetini daha hızlı bir arayüz ile sağlayacak. Messenger platformunu daha kullanışlı hale getirmek için yeni şeyler üzerinde çalışan Facebook bu anlamda kısa bir süre içinde Messenger uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlayacak.

Gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte Messenger’da tasarım ve işlevsellik konusunda önemli değişiklikler olacak. Öncelikli olarak ana sayfada önemli değişikliklere gidilmesi beklenen Facebook Messenger’da kullanıcıların servisi kullanmaları için önemli kullanım kolaylıkları da getirilecek.

Yeni görünümde ana sayfanın altına bir bar ekleyecek olan Facebook bu sayede Messenger hizmetinde kullanıcıların kullanabilecekleri servisleri hızlıca sunacak. Kullanıcılar bu bar’da hızlıca; hızlı arama, kamera, kişiler ve oyun hizmetlerinden yararlanabilecek.

faccebook-messenger

Facebook’un önemli yetkililerinden olan David Marcus Messenger hizmetine gelecek olan yenilikler için ” Messenger hizmetine çok önem veriyoruz. Messenger’ı tüm kullanıcıların ve işletmelerin kullanacağı vazgeçilmez bir iletişim merkezi haline getirmek adına sıkıca çalışıyor ve servis üzerinde önemli değişiklikler yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Facebook’un Messenger hizmetinin yeni halinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir