Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. FarCry 5 Diğer FarCry Oyunlarından Tamamen Farklı!

FarCry 5 Diğer FarCry Oyunlarından Tamamen Farklı!

admin admin -

Oyun severlerin büyük bir merakla beklediği FarCry serisinin yeni oyunu FarCry 5 geçtiğimiz Cuma günü tanıtılmıştı. Oyunun tanıtımında FarCry 5 ile ilgili pek fazla bir şey göstermeyen Ubisoft FarCry 5 ile ilgili yenbi açıklamalarda bulundu.

FarCry 5’in kreatif yönetmeni Dan Hay yaptığı açıklamada “FarCry 5’in haritası çok büyük” Tam boyutunu şimdilik söyleyemem ancak oyuncular yeni FarCry dünyasından dolaşırken oyunun dünyası da dinamik bir şekilde değişecek. Diğer FarCry oyunlarında çok çizgisel senaryolarla oyuncuların karşısına çıktık. Ancak FarCry 5 diğer FarCry oyunlarından tamamen farklı olacak. Çünkü FarCry 5’e oyuncular dinamik bir şekilde senaryoyu etkileyebilecek. Oyunun oynayışı nasıl oynamak istediğinize göre değişiklik gösterecek ve oyun size uyum sağlayacak.

farcry-5

Dan Hay ayrıca oyunun içinde bulunan yapay zeka hakkında konuştu ve “FarCry 5 oyununda oyuncular düşmana saldırdıklarında düşmandan daha sert bir tepki alacaklar. Oyunda olan yapay zeka oyuncuların anlık durumlarını takip edip yeni taktikler geliştirecek ve oyuncuların ölmesi üzerine yeni stratejiler izleyecek.

farcry-5

Bakalım FarCry’ın yeni oyunu FarCry 5 oyunseverlerin ilgisini çekecek mi ? 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir