Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’de Kazan Kaynamaya Devam Ediyor! Takımda Şimdide Büyük Kriz

Fenerbahçe’de Kazan Kaynamaya Devam Ediyor! Takımda Şimdide Büyük Kriz

admin admin -

 

Fenerbahçe’nin transfer sürecinin ne kadar aktif bir şekilde geçirdiği kamuoyunda ses getirmişti. Son olarak ise Ali Koç ve İsmail Kartal’ın ne yapacağı akıllarda soru işareti olarak kalıyor. Futbol takımında belli oyuncular maaşlarında iyileştirme istiyorlar. Futbolcuların belirttiği duruma göre ocak ayına kadar maaşların düzeltilmesini talep ettiği ve ocak transfer döneminde ayrılmak isteyeceklerini belirttiği konuşuluyor.

Fenerbahçe’nin transfer hareketliği devam ederken, takımın içerisinde de maaş anlaşmazlığı ortaya çıktı. Fenerbahçe camiasına yakınlığı ile bilinen Yağız Sabuncuoğlu son yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Fenerbahçe yönetimine oyuncular tarafından restleşme devam ediyor.

Ocak Ayına Kadar Maaş Düzenlemesi Gerekiyor

Sabuncuoğlu tarafından yapılan açıklamalara göre “Fenerbahçe’de şuan gündem gelecek oyuncular ancak elde olan oyuncularda döviz kurlarına göre maaşlarının düzenlenmesini istiyorlar” diye belirtti.

Transfer sezonunda Dzeko gibi dünyaca ünlü bir futbolcuyu transfer etmesi ile gündemi oluşturan Fenerbahçe son olarak Mert Müldür’ü kadrosuna katmıştı.

Ekambi ile de prensipte anlaştığını belirten Sabuncuoğlu, Serdar Dursun ve Batshuayi’nin de Fenerbahçe yönetime belli serzenişleri oldu.

Ayrıca Osterwolde’ye yüksek rakamlar teklif edildiğini ve 5 büyük ligten birçok takımın teklifler sunmaya devam ettiğini belirtiyor. Fenerbahçe yönetimi ise yeni transferlerle ilgilenirken elinde tutması gereken oyuncularında listesini ayarlamaya başladı. Oyuncular tarafından belirtilen duruma göre Ocak ayında ayrılmalar söz konusu olacak gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir