Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Finansal Zorluklar ve Transfer Hamleleri, Kayserispor’un Sezon Ortasındaki Zorlu Mücadelesi

Finansal Zorluklar ve Transfer Hamleleri, Kayserispor’un Sezon Ortasındaki Zorlu Mücadelesi

admin admin -

Finansal Zorluklar ve Transfer Hamleleri, Kayserispor’un Sezon Ortasındaki Zorlu Mücadelesi

Uzun süredir maddi sorunlarla mücadele eden Kayserispor, sezon ortasında önemli transfer hamleleri ve oyuncu ayrılıklarıyla gündemde. Devre arasında yüksek maliyetli bazı oyuncularla yollarını ayıran ekip, bu süreçte Asya Kupası ve Afrika Uluslar Kupası’nda da beklenen başarıyı elde edemedi. Özellikle Kamerunlu orta saha oyuncusu Olivier Kemen ve golcü isim Mame Thiam’ın takımdan ayrılması, Kayserispor’un hücum gücünü etkiledi.

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor’a Yenilerek Galibiyet Hasretini 6 Maça Çıkardı

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında evinde İstanbulspor’a 1-0 yenilerek, ligdeki galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip, son 7 resmi maçında sadece 1 Ziraat Türkiye Kupası galibiyeti alabildi. Teknik direktör değişikliği ve zorlu maçlarla geçen bu süreçte Kayserispor, puan cetvelinde 10. sıraya kadar geriledi. Venusbet

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’de yaşadığı zorlu dönemi İstanbulspor karşısında aldığı mağlubiyetle sürdürdü. Ligdeki galibiyet hasreti 6 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör değişikliği ve maddi sıkıntılarla boğuşarak üst üste mağlubiyetlerle mücadele ediyor.

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde sezona başlayan Kayserispor, ligdeki ilk 4 maçında 1 galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan topladı. Ancak 5. hafta öncesinde Atan’ın takımdan ayrılmasıyla Recep Uçar göreve geldi. Sezona çıkışla başlayan Kayserispor, ardından gelen 6 maçta mağlup olarak puan cetvelinde 10. sıraya kadar geriledi.

Kayserispor’un sadece ligde değil, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekiyor. Kupada Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak elenen ekip, ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından eksiklerini tamamlamadığı gerekçesiyle 3 puan kaybetti.

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir