Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. FLAŞ FLAŞ; AKARYAKIT VE LPG’YE İNDİRİM YAPILACAK….

FLAŞ FLAŞ; AKARYAKIT VE LPG’YE İNDİRİM YAPILACAK….

admin admin -

 

Türkiye’nin en sevilen ve güven veren bankalarından birisi olan Vakıfbank, müşterilerine güzel bir kampanya sunuyor. Kampanya Ağustos ayı boyunca devem edecek. Akaryakıt  ve LPG alımlarında uygu teklifler ile karşınıza geliyor  işte haberin ayrıntıları…

Söz konusu olan kampanya kapsamında, bankanın sunmuş olduğu Worldcard sahibi olanlar q ila 31 Ağustos tarihleri arasında akaryakıt istasyonlarından yapacakları alışverişlerde çok cazip avantaj yakalayacaklar. İstasyonlarda 4 defa 750 TL ve üstü alışverişlerde müşterilere 75 TL değerinde world puan verilecek. Worldcard sahibi olan bütün müşteriler bu kampanyadan faydalanabilir. Bu kampanyadan bir müşteri yalnızca 75 TL Worldpuan kazanabilir. Yapılan kampanya şartlarına göre Bankomat, nakit çekim, BusinessCard’lar, yurt dışı işlemleri, iptal, order, iade ve puan kullanımında kampanyadan faydalanamazsınız. Gün içerinde yapılan 750  liralık alışverişlerde yalnızca bir kez hak kazanacaksınız.

 Bu kampanyaya katılmak için VakıfBank Mobil uygulamasında buluna  “Cepte Kazan” kısmından “Hemen Katıl” ibaresine  basmaları yeterlidir. Ayrıca kazanılan Worldpuan’lar 6 Eylül  tarihine kadar yüklenecek. Yükleme gerçekleştiren sonra Worldpuan’nı 1 gün sonra kullanabilirsiniz ve son kullanım tarihe de 21 Eylül olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlar da 22 Eylül tarihinde müşterilerinden  geri silinecek.

Söz konusu olan bu kampanyaya Express Card sahiplerinden 4.99 lira kampanya katılma ücreti talep ediliyor. Kampanyaya banka dilediği zaman durdurma ve/veya kapatma koşulunu saklama hakkına sahiptir.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir