Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy C10 Modelinden Yeni Görüntüler Sızdı

Galaxy C10 Modelinden Yeni Görüntüler Sızdı

admin admin -

Son günler içerisinde kısa bir zaman sonra tanıtacak olduğu Galaxy Note 8 modeliyle isminden sık bir şekilde söz ettirmeye başlayan Samsung şirketinin, ilk 2 kameraya sahip akıllı telefonlarından Galaxy C10 ile ilgili yeni detaylar da aralıksız olarak ortaya çıkmaya devam etmekte.

Son günlerde kısa bir süre sonra tanıtacağı Galaxy Note 8 modeli ile adından sıkça söz ettiren Samsung’un, ilk çift kameralı akıllı telefonu Galaxy C10 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung’un, Galaxy A ve J serileri ile benzer bir şekilde orta segment akıllı telefon deneyimini üst seviye kalite ile buluşturacağı Galaxy C10’un yeni görselleri ortaya çıktı.

Gelin, şimdi çift kamerası ve teknik özellikleri ile dikkat çeken Galaxy C10’un yeni görsellerine hep birlikte bakalım.

Galaxy C10 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

Ortaya çıkan yeni görseller, Qualcomm’un 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisinden güç alan Galaxy C10’un, Always On desteğine sahip olan bir ekrana ev sahipliği yaptığını kanıtladı.

 

6 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunan Super AMOLED ekranın yer aldığı akıllı telefon, 6 GB RAM’in yanı sıra 64 ve 128 GB’lık dahili depolama alanı seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

4000 mAh kapasiteli bir bataryanın yer alacağı Galaxy C10’un Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacağı, bilinen diğer detaylar arasında yer alıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir