Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy MWC 2022 etkinliği

Galaxy MWC 2022 etkinliği

admin admin -

Kısa süre önce Galaxy S22 serisi ile karşımıza çıkan Samsung bir sonraki etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung, Galaxy MWC 2022 etkinliğini adından da anlaşılabileceği üzere Barselona’da Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleştirecek.

27 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 21:00’da gerçekleştirilecek olan etkinlik, daha öncekiler ile benzer şekilde Samsung’un YouTube kanalı üzerinden ve internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Mobil Dünya Kongresi, geçtiğimiz yıllarda Samsung’un en önemli çıkış takvimlerinden birisiydi. 2014 ve 2018 yılları arasında Samsung’un yeni Galaxy S telefonları için sık sık Barselona’ya gittik. Ancak, 2018 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy S9 ile şirket cihazlarını Unpacked etkinliğinde tanıtmaya başladı.

Bunun nedeni basit: Samsung her zaman Mobil Dünya Kongresi’nin en çok konuşulan markalarından birisi olsa da, en büyük rakipleri de aynı etkinlikte yeni modeller tanıtıyor. Samsung dahil birçok marka, çalışanlarının sağlığını korumak için geçtiğimiz yıl MWC 2021’e şahsen katılmadı ve sanal basın toplantıları düzenledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir