Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy S8 Active Modelinin Yeni Görselini Sızdırdılar

Galaxy S8 Active Modelinin Yeni Görselini Sızdırdılar

admin admin -

Samsung şirketinin suya ve de darbelere karşı dayanıklı durumdaki bir yapıya sahip bulunan Galaxy S8 Active modeline ait daha yeni bir  tane görsel ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy serisinde yer alan akıllı telefonların suya ve darbelere karşı dayanıklı bir yapıda olan Active varyasyonunun yeni üyesi olan, Galaxy S8 Active üzerinde çalıştığını daha önce sizlere duyurmuştuk.

Daha önce prototipine ait görseller ve teknik özellikleri ortaya çıkan akıllı telefona ait basın görüntüsü, mobil cihaz sektöründe sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass tarafından yayınlandı.

Gelin, şimdi Samsung Galaxy S8 Active hakkında bugüne kadar ortaya çıkan bilgileri bir araya getirerek, cihazın detaylarına hep birlikte göz atalım.

Galaxy S8 Active kullanıcılara neler sunacak?

Evan Blass tarafından yayınlanan ve Galaxy S8 Active modeline ait olduğu iddia edilen basın görseli, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan prototip cihaz görüntüleri ile birebir aynı tasarıma sahip.

5.8 inç boyutunda 2960×1440 piksel çözünürlük sunan ve kırılmaya karşı güçlendirilmiş bir cama sahip olan ekranın yer aldığı S8 Active, IP68 sertifikasına ve dört köşesinde polimer tamponlara ev sahipliği yapıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden güç alan ve 4 GB RAM’in yanı sıra 64 GB depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkan akıllı telefon, 4000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

12 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı Galaxy S8 Active’in, çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir