Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy S8 Modelindeki Sorun Çözüldü Mü?

Galaxy S8 Modelindeki Sorun Çözüldü Mü?

admin admin -

Samsung şirketi, Galaxy S8 modelleri içerisinde yaşanan donma problemlerinin önüne geçmek amacı ile Touchwiz  isimli arayüzünde güncelleme yaptı. 

Samsung şirketinin Mart ayı içerisinde duyurusunu yapmış olduğu Galaxy S8 modelindeki ikilisinin, teknik özellikleri ve de kullanıcıların göstermiş olduğu alaka ile akıllı telefon pazarında bu senenin parlayan yıldızı olduğunu söyleyebilmek hiç bir şekilde yanlış olmayacaktır.

Note 7  modelindeki faciasının sonrasında kullanıcılara kendisini affettirmeyi isteyen Samsung şirketi, bu defa da Galaxy S8 modelleri içerisinde Touchwiz sebebi işe gerçekleşen takılmalardan dolayı çok yoğun tepkilere maruz kalmış oldu.

Çünkü, üst seviyede bir donanıma sahip bulunan amiral gemi modelleri içerisine donma ya da takılmalar yaşanıyor olması, kullanıcılar tarafındanda haklı bir şekilde kesinlikle kabul edilemez problemlerin arasına dahil edilmekte.

Galaxy S8 modeline özel olan Touchwiz arayüzü için hazırlamış olduğu güncellemeyi Play Store üzerinde yayınlamış olan Samsung şirketi, güncellemenin notlarına ise ”Ana ekran ve de uygulama ekranlarının arasında geçiş yapabilmek amacıyla yukarı ve  de aşağı sürüklerken gerçekleşen gecikme problemli düzeltildi.” şeklindeki ibaresine yer verdi.

Beyaz arka plan içerisinde simgelerin altında yer alan uygulama isimlerinin görünürlüklerini iyileştiren ve 

 de bilgi ekranına ev sahipliği yapmakta bulunan yeni TouchWiz sürümüne kullanıcılardan gelmiş olan ilk geri bildirimler ise problemin çözülmüş olduğu yönünde.

Samsung şirketinin TouchWiz arayüzü ile senelerce problem yaşadığını ve de kısa bir zaman önce bu sorunların üstesinden gelmiş olduğu göz önünde bulundurursak, Touchwiz’in bu tarzdaki problemler ile yeniden gündeme gelebilecek olması da kullanıcıları telaşlandırmakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir